Speranțele lui Manchester United a obține cel mai improbabil titlu din istoria clubului ajung etapă după etapă să fie similare cu speranțele lui West Bromwich Albion de a se salva de la retrogradare. Cu toate acestea, diavolii mergeau la WBA cu principalul scop de a-și păstra poziția a doua în clasament după victoria lui Leicester în fața lui Liverpool de sâmbătă.
Meciul a început cum nu se putea mai prost pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer - după o centrare excelentă, Diagne a fost mult mai puternic decât Lindelof, suedezul fiind cunoscut pentru carențele sale în jocul aerian, iar noul vârful al lui WBA a lovit puternic cu capul pentru a deschide scorul în al doilea minut al meciului.
În jur de 20 de minute mai târziu tot WBA a fost echipa mai periculoasă atunci când lovitura de cap a lui Robert Snodgrass a fost respinsă excelent de David de Gea, spaniolul justificând astfel decizia lui Ole de a-și păstra încrederea în el.
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48

Bruno Fernandes, gol fantastic în WBA - Manchester United

Bruno Fernandes, salvatorul de serviciu

Totul părea să se îndrepte spre un 1-0 pentru gazde la pauză pentru că deși United a avut posesia, diavolii nu au pus mari probleme lui Sam Johnstone. Dar Bruno Fernandes avea alte planuri - în minutul 44 portughezul a reușit să aducă egalarea cu o execuție magistrală din interiorul careului.
Repriza a doua a continuat în același ritm. După aproximativ 15 minute de joc United a crezut că a primit penalty. Și ar fi trebuit să primească pentru că Maguire a fost faultat în careu. Problema este că a fost un offside clar însă atunci când arbitrul a verificat reluările, el s-a uitat doar la un posibil fault, ignorând offside-ul. Nu s-a dat penalty însă, demonstrând din nou haosul din deciziile VAR - nimeni nu știe de ce oficialii din Londra nu au sesizat poziția de offside a lui Maguire.
Târziu în meci, Lindelof a ținut să sublinieze ideea că Axel Tuanzebe ar trebui să primească mai multe șanse gafând din nou și lasând atacantul advers liber cu De Gea - spaniolul a intervenit însă excelent, de două ori, la aceeași fază.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11