Fosun a început parteneriatul cu Thomas Cook în urmă cu cinci ani și deținea 18% din acțiuni. Thomas Cook a îngregistrat pierderi enorme, în valoare de 1,7 milarde de lire.
Conducerea lui Wolves a declarat că falimentul companiei Thomas Cook nu va influența în niciun fel clubul din Premier League. Fosun se află de trei ani la conducerea echipei din Anglia. Guo Guangchang este omul care a cumpărat clubul și l-a propulsat până pe locul șapte în sezonul trecut din Premier League.

350 milioane de lire este valoarea clubului Wolves

Premier League
Nuno Espirito Santo poate să facă pasul carierei sale. Planul lui Arsenal pentru postul de antrenor
27/11/2019 LA 10:03
Compania din China a cumpărat-o pe Wolves în 2016, pe când aceasta evolua în Championship. 45 de milioane de lire au plătit investitorii atunci, iar acum estimează că valoare totală a clubului ajunge undeva la 350 milioane de lire. La începutul lunii septembrie, compania Fosun a anunțat că dorește să găsească un nou investitor pentru Wolves. Chinezii s-au oferit să vândă 20% din acțiunile clubului. Cu toate acestea, fanii lui Wolves nu ar trebui să aibă emoții dacă luăm în considerare averea patronului Cuangchang: 5 miliarde de lire.
https://i.eurosport.com/2019/02/18/2526015.jpg
Jorge Mendes a avut și el o contribuție semnificativă la evoluția lui Wolves din ultimii doi ani. Agentul s-a implicat permanent în acțiunile clubului, pe tot drumul din Championship și până în Europa League. Un alt om care a fost alături de echipă în momentele dificile a fost antrenorul Nuno Espirito Santo, cu care Wolves a promovat în 2018 în Premier League.
Sezonul trecut, Wolves a ajuns până în semifinalele FA Cup și a terminat pe locul șapte în campionat. A fost cea mai bună poziție ocupată de club după anul 1980. După șase etape din actualul sezon, Wolves se află pe penultimul loc, fără nicio victorie.
Premier League
Fanii lui Man United vor părăsi Old Trafford in minutul 68 la meciul cu Wolves, in semn de protest
31/01/2020 LA 06:35
Premier League
Succes umbrit | Fanii lui Wolves, amenințați după abaterile din meciul cu Manchester City
28/12/2019 LA 11:55