În această vară, United a făcut o campanie de achiziții impresionantă, reușind să aducă fotbaliști pe posturile deficitare: Varane, Jadon Sancho și, în special, Cristiano Ronaldo. Mulți o văd pe formația de pe Old Trafford în sfârșit o candidată cu șanse la titlu, însă, spre deosebire de City, Liverpool sau Chelsea, are un mare handicap. Dacă pe băncile formațiilor menționate mai sus se regăsesc tehnicieni ca Guardiola, Klopp sau Tuchel - printre cei mai buni din lume -, United îl are pe Solskjaer, un antrenor care mai are mult de învățat pentru a ajunge la nivelul lor.
Ultima dovadă - partida de la Berna, din Champions League -, când antrenorul "diavolilor" a făcut o schimbare incredibilă: l-a înlocuit pe Ronaldo cu Lingard. Rezultatul? Mijlocașul englez a "pasat decisiv" pentru reușita de 2-1 a elvețienilor.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la Manchester United
ACUM 17 ORE
MESSI, MINĂ DE AUR PENTRU PSG. E APROAPE NEVEROSIMIL CÂT A CÂȘTIGAT CLUBUL ÎNTR-O LUNĂ DE PE URMA STARULUI

Zidane nu dorește să vină la Manchester United

Solskjaer nu prezintă garanții pentru un trofeu important, iar conducerea lui United s-a gândit în ultima perioadă la înlocuirea lui. Marele pariu a fost Zinedine Zidane, tehnician liber de contract după despărțirea de Real Madrid. Mister "Champions League" pare că și-a luat un an sabatic, după modelul Guardiola, urmând apoi să preia naționala Franței. El le-a transmis oficialilor de pe Old Trafford, potrivit The Mirror, că nu e tentat de o descindere în cel mai puternic campionat din lume.
"Nu cred că Zizou va antrena în Anglia. Nu e un fotbal pe stilul lui. Am discutat cu el, nu îl atrage foarte mult Premier League", a spus agentul francezului, Alain Migliaccio, citat de sursa de mai sus.
În aceste condiții, pentru moment postul lui Solskjaer este sigur, însă e nevoie să vină rezultate, așteptările fiind foarte mari. În contextul în care Zidane nu vrea să vină în Premier League, conducerea lui United nu are pe listă un alt tehnician care să prezinte garanții, majoritatea antrenorilor mari fiind sub contract. O discuție ar fi în jurul lui Antonio Conte, dar, după ce au studiat îndelung această opțiune, șefii "diavolilor" au concluzionat că acesta nu se potrivește deloc cu filosofia clubului. Italianul propune un joc eminamente defensiv, iar tradiția lui United recomandă un fotbal bazat pe atac.
Manchester United, cu Ronaldo printre titulari, va juca în acest weekend pe terenul lui West Ham, revelația sezonului trecut. Disputa de pe stadionul olimpic din Londra va fi duminică, de la ora 16:00, în direct pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
IERI LA 17:17
Liga
Messi va reveni la Barcelona în 2023!Anunțul de ultimă oră făcut de o sursă autorizată din Argentina
IERI LA 15:50