Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ziua și accidentarea la Liverpool! Alisson, ultima "victimă". Cât va lipsi portarul "cormoranilor"

Cosmin Cioboata

Publicat 01/12/2020 la 22:40 GMT+2

Liverpool continuă să sufere din cauza accidentărilor. Alisson este ultimul jucător al campioanei Angliei care a acuzat probleme medicale și care va lipsi în următoarea perioadă.

Liverpool goalkeeper Alisson

Credit imagine: Getty Images

Accidentările îi dau mari bătăi de cap lui Jurgen Klopp, la ora actuală. Managerul lui Liverpool are un lot decimat de probleme medicale, în frunte cu Virgil van Dijk, care va lipsi, cel mai probabil, în restul sezonului.
Alisson este ultimul jucător al "cormoranilor" care s-a accidentat. Portarul brazilian a suferit o întindere musculară și va lipsi în următoarele două săptămâni, așa cum a anunțat chiar Jurgen Klopp.

Alisson, ultimul accidentat de la Liverpool! Portarul brazilian va lipsi două săptămâni

Goalkeeper-ul lui Liverpool și-a dat seama că are probleme musculare în repriza secundă a meciului cu Brighton din Premier League, disputat în weekend.
"Alisson ne-a spus la finalul meciului că a simțit o întindere prin minutul 60 sau 70. Nu este nimic grav, dar îndeajuns cât să lipsească în următoarele 10-14 zile", a spus Jurgen Klopp.
Drept urmare, Alisson a fost lăsat în afara lotului de Klopp la meciul cu Ajax din această seară. În poarta lui Liverpool a început ca titular Kelleher.
Alisson ar urma să lipsească și la următoarele două meciuri ale campioanei din Premier League: cu Wolves în campionat și cu Midtjylland în Champions League.
Portarul brazilian este ultimul jucător inclus pe lista accidentaților de la Liverpool, după Van Dijk, Alcantara, Alexander-Arnold, Joe Gomez, Keita, Milner, Oxlade-Chamberlain și Shaqiri.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo