Erling Haaland este în mijlocul unei dispute aprige între marile cluburi europene. În Norvegia nu sunt populare telenovelele, dar ce se întâmplă în ultimele luni cu Haaland ar putea reprezenta lejer un subiect de film, care să se bucure de succes chiar și la Oslo sau Trondheim. Haaland este pe picior de plecare de la Borussia Dortmund, iar ofertele vin din toate colțurile Europei. Real Madrid a fost prima care i-a transmis lui Mino Raiola că este gata de un pachet salarial nemaivpzut pentru Haalnd, dar pe fir a intrat și rivala FC Barcelona. Într-o luptă de echilibrarea a bugetului zdruncinat în ultimii 2 ani de administrarea dezastruoasă a lui Bartomeu, Barcelona are nevoie și de rezultate. Aducerea lui Haaland ar da un semnal că echipa catalană rămâne o forță pe plan mondial. Atacantul norvegian a apucat să spună că Spania este o țară superbă și La Liga este un campionat frumos, dar ziarul german Bild scrie că Borussia Dortmund și Mino Raiola sunt în contact cu Manchester City. Pep Guardiola are toate mijloacele pentru a-l convinge pe Haaland să vină pe Etihad. Clauza de reziere de 75 de milioane care se va activa în vară pare să fie doar o picătură într-un ocean față de comisioanele pe care le vrea impresarul Raiola, dar mai ales salariul lui Haaland.
UNDE VA JUCA DIN VARĂ ERLING HAALAND?
Cifrele lui Erling Haaland
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 20 ORE
  • 21 de ani
  • Molde - 50 meciuri / 20 goluri
  • Salzburg - 27 meciuri / 29 goluri
  • Dortmund - 79 meciuri / 80 de goluri
Erling Haaland este accident și fără el, Dortmund a suferit foarte mult. Echipa germană a fost eliminată de Glasgow Rangers din Europa League. Golgheterul norvegian se va întoarce la antrenament în primele zile din martie.

Pep Guardiola, al treilea asalt

Manchester City joacă de aproape 3 ani fără un atacant de acreu, iar Pep Guardiola a făcut eforturi deosebite pentru a acoperi acest gol în ultimele perioade de transferuri. În 2020, "cetățenii" au ratat aducerea lui Romelu Lukaku de la Inter Milano, dar au reușit să câștige confortabil campionatul în Anglia și să joace în premieră finala Champions League. 2021 a fost rândul lui Harry Kane să fie foarte aproape de un transfer, dar Guardiola s-a lovit de refuzul categoric al lui Daniel Levy, omul care decide totul la Tottenham. Kane a rămas la Londra, dar a traversat un sezon gri, cu evoluții mult sub potențialul său. Fără Kane, Manchester City simte răsuflarea lui Liverpool în spate și titlul este un vis frumos, dar foarte greu de realizat. Este cunoscut faptul că Manchester City nu pune pe masă sume astronomice pentru un singur jucător, dar potențialul extraordinar arătat de norvegianul Haaland și transferurile ratate în ultimii ani ar putea schimba strategia lui Guardiola în 2022.
https://i.eurosport.com/2022/02/25/3327203.jpg
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
IERI LA 13:32
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
15/05/2022 LA 18:46