Chelsea va primi o "licență specială" prin care banca americană Raine să poată duce la bun sfârșit vânzarea clubului. Abramovich s-a ales cu înghețarea bunurilor din Marea Britanie după ce Guvernul de la Londra a hotărât să acționeze împotriva oamenilor apropiați lui Putin, președintele rus care a hotărât invadarea Ucrainei.
Publicația online The Athletic scrie că în următoarele 6 săptămâni clubul se va vinde, iar noul proprietar va putea să finanțeze operațiunile deja începute. Deși nu există încă o ofertă oficială banca americană Raine spune că va găsi rapid un nou proprietar pentru campioana Europei. Pentru vânzare, Guvernul britanic trebuie să elibereze o altă dispensă. pentru ca banii să fie controlați.
Această "licență specială", primită de către echipa londoneză, îi va permite lui Chelsea să încarce cardurile de credit cu cheltuielile curente, printre care și organizarea meciului din această etapă. Duminică de la ora 16, Chelsea primește vizita lui Newcastle într-un meci care va fi transmis de Eurosport 1. Partida va fi precedentă de o ediție specială a emisiunii Premier League Show de la ora 14.30.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42

Abramovich are de recuperat o sumă uriașă

Toate bunurile lui Roman Abramovich din Marea Britanie sunt "înghețate", iar Chelsea este perla coroanei pentru oligarhul rus. Abramovich a cumpărat Chelsea în 2003 și în ultimii 18 ani a împrumutat clubul cu aproape 2 miliarde de euro. Englezii vor să se asigure că Abramovich nu va putea lua acești bani pentru a-l ajuta pe prietenul Putin, care a declanșat războiul din Ucraina. În acest moment, Chelsea nu poate vinde bilete la meciuri sau obiecte promoționale. Fanii care vor veni la partida cu Newcastle de duminică sunt abonații de pe Stamford Bridge.

Rezumat Norwich – Chelsea 1-3. Londonezii, victorie fără emoții pe Carrow Road

Statul britanic a anunțat că va elibera o licență specială de funcționare pentru Chelsea, până pe 31 mai 2022, care va permite participarea în competițiile interne, personalului să primească salariile și deținătorilor de abonamente să poată participa la meciuri. Dar alte bilete nu pot fi vândute, magazinele clubului vor fi închise, iar echipa nu poate cheltui mai mult de 23 de mii de euro pentru deplasări.
https://i.eurosport.com/2022/03/10/3335247.jpg
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42