Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipele de start: #Brighton: Sanchez - Webster, Dunk, Burn - Veltman, Bissouma, Propper, Bernardo - Gross, Mac Allister - Jahanbakhsh #Rezerve: Connolly, March, Maupay, Molumby, Steele, Trossard, Welbeck, White, Zeqiri #Manager: Graham Potter #Arsenal: Leno - Bellerin, Holding, Mari, Tierney - Elneny, Xhaka - Saka, Smith Rowe, Martinelli - Aubameyang #Rezerve: Ceballos, Lacazette, Maitland-Niles, Mustafi, Nketiah, Pepe, Runarsson, Soares, Willock #Manager: Mikel Arteta

Premier League / Matchday 16
Stadionul Amex / 29.12.2020
În direct
Actualizări în direct
Cosmin Cioboata

Actualizat 29/12/2020 la 22:27 GMT+2


Rezumatul meciului Brighton - Arsenal 0-1, în etapa a 16-a din Premier League.
picture

Rezumatul meciului Brighton - Arsenal 0-1, în etapa a 16-a din Premier League

Acesta este primul meci câștigat de Arsenal în fața lui Brighton, în Premier League, începând din octombrie 2017.
De asemenea, a fost bifată prima înfrângere în campionat a lui Graham Potter, managerul "pescărușilor", în fața formației de pe Emirates.
FLUIER FINAL. Arsenal s-a impus la limită pe terenul lui Brighton, scor 1-0, grație golului înscris de Lacazette la numai 21 de secunde după ce a fost introdus pe teren.
Formația lui Mikel Arteta a legat a doua victorie consecutivă și a urcat pe locul 13 în Premier League. De cealaltă parte, Brighton riscă să încheie etapa a 16-a în zona retrogradării.
66'
Live comment icon
GOOOOOOL Arsenal! Intrat pe teren cu 21 de secunde înainte, Lacazette a deschis scorul pe Amex Stadium! Atacantul francez a fost găsit de Saka cu o pasă în careu, a preluat și a finalizat cu un șut la colțul scurt, chiar lângă bară.
picture

Lacazette a marcat la numai 21 de secunde după ce a fost introdus pe teren

52'
Live comment icon
Arsenal
"Tunarii" au ieșit mai montați de la vestiare și au luat cu asalt poarta lui Brighton! Martinelli a intrat periculos în careu și a finalizat faza cu un șut violent, care a trecut razant pe lângă vinclu.
51'
Live comment icon
Arsenal
Ratare uriașă a lui Aubameyang! Atacantul lui Arsenal a primit o pasă excelentă de la Saka în fața porții, dar a trimis exact în goalkeeper-ul Sanchez, iar mingea a ieșit în corner.
picture

Credit imagine: Eurosport