Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipele de start: #Crystal Palace: Guaita - Clyne, Tomkins, Kouyate, Mitchell - Townsend, Milivojevic, Riedewald, Schlupp - Benteke, Zaha #Rezerve: Ayew, Batshuayi, Butland, Eze, McArthur, McCarthy, Sakho, Van Aanholt, Ward #Manager: Roy Hodgson #Leicester: Schmeichel - Justin, Amartey, Evans, Thomas - Choudhury, Mendy - Perez, Praet, Barnes - Iheanacho #Rezerve: Albrighton, Fuchs, Gray, Morgan, Ndidi, Soyuncu, Tielemans, Vardy, Ward #Manager: Brendan Rodgers

Premier League / Matchday 16
Selhurst Park / 28.12.2020
În direct
Actualizări în direct
Cosmin Cioboata

Actualizat 28/12/2020 la 19:34 GMT+2


Rezumatul meciului Crystal Palace - Leicester 1-1, din etapa a 16-a din Premier League.
picture

Rezumatul meciului Crystal Palace - Leicester 1-1, în etapa a 16-a din Premier League

Live comment icon
FINAL! Leicester pleacă de pe Selhurst Park cu un singur punct, după un meci mult mai greu decât s-au așteptat la prima vedere jucătorii lui Brendan Rodgers. În urma remizei din această seară, scor 1-1, Leicester a urcat pe locul 2, la 3 puncte în spatele liderului Liverpool. De cealaltă parte, Palace se află pe poziția a 13-a, la 8 puncte deasupra zonei retrogradării.
83'
Live comment icon
Leicester City
GOOOOOOL Leicester! Harvey Barnes a restabilit egalitatea în duelul cu Crystal Palace, cu un șut lângă bara lui Guaita, care n-a mai reușit să-și salveze echipa.
INFO: A fost golul cu numărul 8 marcat de Zaha în actualul sezon din Premier League. Astfel, atacantul lui Palace a înscris deja de două ori mai multe goluri decât a reușit în stagiunea precedentă.
59'
Live comment icon
Crystal Palace
GOOOOOOOL Crystal Palace! Wilfried Zaha a deschis scorul în confruntarea de pe Selhurst Park. Atacantul ivorian a fost servit de Townsend cu o centrare și a finalizat cu un șut din voleu, pe lângă Schmeichel.
Live comment icon
Pauză în meciul dintre Crystal Palace și Leicester! Formația lui Brendan Rodgers a dominat partida de pe Selhurst Park, chiar dacă în primul "11" nu s-au aflat mulți jucători de bază.
19'
Live comment icon
Leicester City
Apără Guaita! Portarul lui Crystal Palace intervine salvator în fața lui Iheanacho, iar tabela rămâne intactă. Acesta a fost primul penalty apărat de Guaita în Premier League, la a 6-a încercare.
18'
Live comment icon
Leicester City
Penalty pentru Leicester! Thomas a fost faultat în careul advers, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri!