Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată alegerea lui Sânmărtean este Reece James. Englezul crescut de Chelsea are niște calități fizice fantastice și a împins foarte bine jocul în banda dreaptă la derbyul cu Arsenal. James a impresionat în acest sistem cu 3 fundași centrali și 2 aripi foarte ofensive, Alonso a împuns constant flancul stâng, iar James a răvășit banda dreaptă. Deși a avut un adversar direct foarte bine cotat, pe scoțianul Tierney, Reece James a dat un gol și o pasă de gol în meciul câștigat cu 2-0. Tuchel are multe soluții, iar James este un fotbalist care îndeplinește toate criteriile: este puternic, este tânăr, a crescut la club și este iubit de fani.

Rezumatul partidei Arsenal - Chelsea, câștigată cu 2-0 de formația lui Tuchel

Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 6-a din Premier League
ACUM 15 ORE

Reece James, din portar la juniori la națională ca fundaș dreapta

Reece James are 21 de ani și drumul său în fotbal a fost legal de Chelsea. Tatăl său Nigel a povestit cum a început fotbal și ce îl motiveazp pentru a deveni un fotbalist important. "Când era mic, Reece era pe terenul de fotbal cu mult înainte ca eu să mă trezesc. Obișnuiam să mă uit dacp lipsesc mănușile de portar de la interare ăniante s-l caut pe el. Are un talent natural și știe că prin multăp muncă poate ajunge un fotbalist în adevpratul sens al cuvântului. Motivația lui vine din interior. Au fost mulți care aîncercat să-i schimbe stilul de joc, dar de fiecare dată el făcea așa cum dorea și antrenorii înțelegerau că el știe multe lucruri mai bine. Instinctul lui a fost până acum cel care l-a ghidat!" a explicat tată lui Reece James pentru Sky Sports.
După un sezin petrecut la Wigan sub formă de împrumut, Reece James a primit șansa debutului din partea lui Frank Lampard. Versatilitatea sa este remarcabilă. Chiar dacă este fundaș dreaota, englezul de 21 de ani este cel mai tânăr marcator din istoria lui Chelsea în Champions League. Modestia este o altă calitate pe care toți antrenorii săi au remarcat-o. "Reece este același din prima zi în care a început fotbalul, un om muncitor, talentat și foarte ambițios" conchide Nigel James.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 6-a din Premier League
ACUM 18 ORE
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
IERI LA 12:27