Romelu Lukaku a fost titular duminică seară în meciul dintre Arsenal și Chelsea din a doua etapă a noului sezon de Premier League. Belgianul a avut nevoie de doar 15 minute pentru a înscrie în poarta celor de la Arsenal, în primul său meci de la revenirea în Anglia. Lukaku a primit o pasă perfectă de la Reece James în fața porții, înscriind fără probleme.
După meci, întrebat cum și-ar descrie prestația de pe Emirates, atacantul de 28 de ani a răspuns simplu: "Am avut o evoluție dominantă, aș spune. Încerc să-mi îmbunătățesc jocul de fiecare dată, am un drum lung de parcurs, dar astăzi a fost bine că am câștigat și am început bine. Acum trebuie să continuăm să lucrăm, să construim și să ne întărim, deoarece Premier League este un campionat foarte competitiv.
Suntem pregătiți pentru această provocare și sperăm că ne putem îmbunătăți pe parcursul sezonului. Vreau să muncesc din greu pentru echipă, să câștig, să dau totul. Este ceva ce am învățat și la care am lucrat din greu și continuu să muncesc pentru această echipă care este foarte talentată. Ei sunt campioni europeni, dar vor să continue să construiască, iar eu vreau să câștig în continuare trofee. Trebuie să continuăm să luptăm, să muncim din greu și să le oferim fanilor rezultate frumoase ca acesta", a declarat Lukaku, citat de Sky Sports.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
ACUM O ORĂ

Lukaku is back! Vârful a avut nevoie de doar 15 minute pentru a înscrie contra lui Arsenal

Chelsea, lider în Premier League

Chelsea are un start perfect de sezon în Anglia. Londonezii au câștigat ambele partide disputate în Premier League, 3-0 cu Crystal Palace și 2-0 cu Arsenal, fiind pe primul loc al clasamentului, la egalitate de puncte cu Liverpool, Brighton și Tottenham.
În următoarea etapă a campionatului, echipa lui Thomas Tuchel o va înfrunta în deplasare pe Liverpool, sâmbătă, de la ora 19:30. Partida va fi transmisă în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22