Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City - Leeds 1-2 | Viva Bielsa! Leeds se impune după o reprezentație tactică de top

Ion Alexandru

Actualizat 11/04/2021 la 07:33 GMT+3

Leeds United a reușit să o învingă în deplasare pe Manchester City la capătul unui meci perfect din punct de vedere tactic. Deși au rămas în 10 oameni după eliminarea lui Liam Cooper, încă minutul 45, elevii lui Bielsa au obținut o victorie de prestigiu în Premier League.

«Leeds United»

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Eduard Dimiean
Guardiola a decis să facă o mulțime de modificări față de primul 11 trimis în teren în partida cu Dortmund din Champions League iar asta s-a simțit în jocul echipei, Cancelo și Stones s-au avântat prea mult în ofensivă, zonă în care sclipirea lui De Bruyne a lipsit din plin. Leeds a exploatat spațiile libere dintre liniile adverse, Stones a rămas izolat la faza golului decisiv, în timp ce restul coechipierilor se aflau urcați în ofensivă, o mișcare care i-a costat și în trecut pe cei de la City în meciurile importante.
Manchester City - Leeds | Analiza tactică
De cealaltă parte Leeds a executat la perfecție planul tactic impus de maestrul argentinian aflat pe banca tehnică, au fost organizați în defensivă și eficienți în atac marcând 2 goluri din 2 șuturi pe poarta adversă. De remarcat este capacitatea tactică incredibilă de care oaspeții au dat dovadă după eliminarea lui Cooper într-un moment în care jocul curgea în favoarea lor, au rămas concentrați, au respectat planul tactic și au fost impecabili pe fazele de tranziție ofensivă.
picture

Manchester City - Leeds United 1-2. Rezumatul unui meci uriaș pentru echipa lui Bielsa

Leeds revine în Top 10 după o partidă în care Stuart Dallas a fost omul meciului, în timp ce Marcelo Bielsa și Leeds încântă iubitorii de fotbal și se anunță pentru sezonul viitor candidați cu șanse reale la un finish în Top 6.
Program Premier League
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo