Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United - Liverpool se joacă joi, 13 mai, ora 22:15, în direct pe Eurosport 2

Nicu Savin

Publicat 12/05/2021 la 11:03 GMT+3

Manchester United - Liverpool trebuia să se joace acum 2 săptămâni, dar partida a fost amânată din cauza protestele fanilor "diavolilor" față de proprietarii clubului de pe Old Trafford. Partida va avea loc joi, 13 mai, de la ora 22:15 și va fi transmisă în direct pe EUROSPORT 2.

FC Liverpool vs Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Manchester United - Liverpool este cel mai așteptat meci din Premier League, indiferent de circumstanțe. Protestele fanilor lui United au dus la amânarea partidei progrmată inițial pe 2 mai, iar acest lucru a aglomerat serios calendarul celor 2 echipe.
United va juca așadar al 3-lea meci într-un interval de doar 5 zile. "Diavolii" au câștigat duminică (9 mai) cu Aston Villa (3-1) și au pierdut marți (11 mai) contra lui Leicester (1-2), meci în urma căruia Manchester City a devenit matematic campioană.
Chiar dacă United nu mai are emoții pe acest final de sezon, având asigurată poziția de Champions League, un meci cu Liverpool naște orgolii imense, iar jucătorii lui Solskjaer nu își vor permite o relaxare. Importanța meciului cu Liverpool s-a văzut și la meciul cu Leicester, când "diavolii" nu au turat la maxim motoarele, tocmai pentru a se păstra cât mai proaspeți pentru partida contra celei mai mari rivale.

Manchester United - Liverpool, joi, ora 22:15, în direct pe EUROSPORT 2

Dacă pentru United partida are doar o miză de orgoliu, pentru Liverpool rezultatul va fi crucial. Echipa lui Klopp încă speră la un loc de Champions League, dar numai victoria ar păstra șanse pentru atingerea acestui obiectiv.
Mai mult, orice rezultat negativ pune în pericol chiar prezența în cupele europene în sezonul viitor, un lucru de neconceput pentru o echipă care a mărșăluit în Premier League în stagiunea trecută.
În turul de pe Anfield, cele 2 echipe au rămas datoare fanilor, oferind foarte puțin fotbal într-un meci încheiat 0-0. Mult mai spectaculoasă a fost partida din 16-imile Cupei Angliei, încheiată cu victoria celor de la United, scor 3-2, astfel că Liverpool are un motiv în plus de revanșă.
Confruntarea dintre Manchester United și Liverpool va fi joi seara, cu începere de la ora 22:15 și va fi transmisă în direct pe EUROSPORT 2.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo