Takumi Minamino nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor la Liverpool, după transferul de la Salzburg, din urmă cu un an. Atacantul de 26 de ani a reușit să înscrie un singur gol în Premier League pentru campioana Angliei, în 19 apariții. Se întâmpla la partida cu Crystal Palace, câștigată de "cormorani" cu un incredibil 7-0, în luna decembrie.
De atunci, Minamino a mai bifat numai 7 minute în campionat, sub comanda lui Jurgen Klopp. În cele din urmă, managerul german a decis să-l trimită sub formă de împrumut la Southampton până la finalul sezonului, pentru a primi mai multe șanse și, implicit, pentru a acumula mai multă experiență.

Minamino a marcat un gol superb la debutul pentru Southampton!

Premier League
Omul care a "pus umărul" la "divorțul" Ronaldo-United i-a găsit echipă lui CR7: "Etapa 2"
23/11/2022 LA 08:12
Din fericire pentru Minamino, debutul său la Southampton a fost excelent. Japonezul a început ca titular meciul de pe terenul lui Newcastle, din etapa a 23-a din Premier League, și a reușit să înscrie după numai 30 de minute, la scorul de 2-0 pentru gazde.
Minamino a primit o pasă în careu de la Bertrand, a preluat excelent pe lângă adversar și a finalizat cu un șut superb sub bara transversală.

Newcastle - Southamtpon | Takumi Minamino a înscris un gol superb, la debutul pentru "sfinți"

Minamino, primul jucător japonez care înscrie pentru două echipe din Premier League

Așadar, Minamino a avut nevoie de numai 30 de minute pentru a înscrie primul său gol la Southampton. De notat că japonezul a reușit să marcheze un singur gol pentru Liverpool în Premier League, în 528 de minute jucate.
Grație golului din această după-amiază, Minamino a devenit primul jucător japonez care înscrie pentru două cluburi diferite din Premier League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Premier League
Graham Potter, sub presiune la Chelsea! Recordul nedorit doborât de londonezi
13/11/2022 LA 07:55