Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția genială a lui Klopp, după ce a fost criticat public de Mourinho! Cum i-a răspuns germanul

Cosmin Cioboata

Actualizat 17/12/2020 la 08:15 GMT+2

Liverpool s-a impus la limită în derby-ul cu Tottenham, scor 2-1, grație unui gol marcat în minutul 90 de Roberto Firmino. În urma victoriei de pe Anfield, trupa lui Jurgen Klopp a urcat pe primul loc în Premier League, peste formația lui Jose Mourinho.

Jurgen Klopp, Manager of Liverpool and Jose Mourinho, Manager of Manchester United looks on prior to the Premier League match between Liverpool FC and Manchester United at Anfield on December 16, 2018 in Liverpool, United Kingdom

Credit imagine: Getty Images

La finalul meciului de pe Anfield, Jurgen Klopp și Jose Mourinho au avut un schimb aprins de replici. Camerele TV au surprins în plin momentul, iar la conferința de presă managerul lui Tottenham a povestit despre ce a fost vorba.
"I-am spus că echipa mai bună a pierdut, iar el m-a contrazis. Dar asta e opinia lui", a explicat Mourinho.
Extrem de dezamăgit din cauza rezultatului, "The Special One" l-a criticat pe Klopp pentru modul în care s-a comportat pe marginea terenului, întrebându-l în mod ironic dacă vrea să devină lider cu ajutorul minutelor de prelungire arătate de la margine:
"Apropo, dacă m-aș comporta și eu la fel ca el pe margine, n-aș mai fi acolo (n.r. - ar fi eliminat). Hai să fim serioși, e prea energic. Chiar vrei să devii lider cu ajutorul timpului arătat de al 4-lea oficial?", a spus Mourinho.

Klopp, replică puternică pentru Mourinho, la finalul derby-ului Liverpool - Tottenham

Răspunsul lui Klopp n-a întârziat să apară:
"Mourinho era supărat și mi-a spus că echipa mai bună a pierdut. Am crezut că glumește, dar era serios", a spus Klopp.
Apoi, managerul german a vrut să-i arate lui Mourinho că și el poate fi ironic și a oferit o replică genială când i s-a spus că Liverpool a avut 200 de pase în ultima treime a terenului, comparativ cu cele 19 reușite de Spurs:
"Dacă mă întrebați acum, nu mi le amintesc nici pe alea 19. Ăsta e adevărul. Dar este în regulă, avem stiluri de joc diferite", a mai declarat Klopp.

Liverpool a câștigat derby-ul cu Tottenham în minutul 90! Trupa lui Klopp, pe primul loc în Premier League

Mohamed Salah a deschis scorul în minutul 26, cu un șut deviat de Alderweireld în vinclul porții lui Lloris.
picture

Mo Salah, gol extrem de norocos contra lui Tottenham

Doar 6 minute s-au bucurat de avantajul de pe tabelă jucătorii lui Klopp. Planul lui Mourinho a funcționat perfect în minutul 33, când Tottenham a pornit un contraatac fulgerător, care i-a surprins total pe fundașii lui Liverpool. Lo Celso l-a lansat de la jumătatea terenului pe Heung-min Son, iar sud-coreeanul a reușit o cursă fabuloasă, finalizată cu un șut la colțul scurt, pe lângă Alisson.
Spurs a folosit aceeași tactică și în repriza a doua, însă jucătorii lui Mourinho n-au mai fost la fel de inspirați în fața porții. Steven Bergwijn a ratat două ocazii singur cu portarul, în timp ce Harry Kane a reluat foarte slab cu capul, dintr-o poziție ideală.
Liverpool a continuat să pună presiune la poarta lui Spurs, însă cele mai multe acțiuni ofensive ale "cormoranilor" au fost oprite în momentului șutului sau al pasei decisive.
În cele din urmă, Roberto Firmino a dat lovitura pentru Liverpool în minutul 90, când a fost găsit excelent de Robertson, cu o centrare din corner. Atacantul brazilian a reluat ideal, în vinclul porții lui Lloris, fără speranțe pentru goalkeeper-ul belgian.
picture

Liverpool - Spurs 2-1. Firmino îi duce pe "cormorani" în "paradis" cu un gol marcat în minutul 90

17-8 în favoarea lui Liverpool a fost raportul șuturilor în derby-ul de pe Anfield. De asemenea, "cormoranii" au avut o posesie copleșitoare de 76%. În urma victoriei de aseară, Liverpool a devenit lider solitar în Premier League, cu 3 puncte peste Tottenham.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo