Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Variantă surprizătoare pentru postul de manager la Manchester United: "Este mai bun decât ten Hag sau Pochettino"

Ion Alexandru

Publicat 26/03/2022 la 09:43 GMT+2

Manchester United este în căutarea unui nou manager, iar variantele ten Hag și Pochettino sunt cele mai vehiculate. Fostul atacant Darren Bent vine cu o soluție care ar inflama spiritele în oraș! Campion cu Manchester City, Mancini este văzut ca o variantă bună pentru o echipă care nu se regăsește în acest sezon. Italia lui Mancini este campioană europeană, dar a ratat calificarea la Mondial.

Cristiano Ronaldo și Paul Pogba sunt în așteptarea unui nou manager la Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Erik ten Hag este în pole position pentru preluarea funcției de manager la Manchester United, iar discuțiile din ultimele săptămâni au fost mai intense între cele două părți. Un alt nume important vehiculat pe Old Trafford este Mauricio Pochettino. Argentinianul este sub contract cu PSG, dar nu se simte bine la Paris și este foarte interesat de o întoarcere în Premier League. Pochettino și-a demonstrat valoarea la Southampton, dar mai ales la Tottenham, alături de care a ajuns în finala Champions League din 2019.
Manchester United este în căutare de manager din noiembrie, când Ole Gunnar Solskjear a fost demis în urma rezultatelor slabe. Ralf Rangnick a fost varianta de avarie la care au apelat patronii americani de pe Old Trafford, dar neamțul nu a schimbat fața echipei și poziția de Champions League este în pericol. Rangnick își termină perioada de interimat pe banca tehnică a lui Manchester United în mai și va urca la birouri pentru a deveni șeful noului manager.
Fostul internațional englez, actual analist tv, Darren Bent are o soluție surprizătoare pentru postul de manager la Manchester United, Roberto Mancini.
Cine ar trebui să fie noul manager al lui Manchester United?
"De ce se uită la ten Hag sau Pochettino? Mancini ste mult peste cei doi. Italianul are experiență și are deja un titlu de campion în Premier League. Este soluția ideală, mai ales acum că va fi șomer!" a spus Bent într-un podcast din Anglia.

Mancini are o carte de vizită împresionantă

Fostul campion al Italiei, ca jucător, cu Sampdoria și Lazio, Roberto Mancini și-a clădit o carieră de invidiat ca antrenor și apoi ca selecționer. După o serie de 3 titluri la rând în Serie A cu Inter, italianul a deschis robinetul trofeelor pe Etihad, în era arabă. După Cupa Angliei din 2011, Mancini a cucerit, în 2012, primul titlu de campioană a Angliei pentru Manchester City după 44 de ani. În acel sezon, "cetățenii" au învins la golaveraj chiar rivala din oraș, Manchester United.
Puteți citi și:
Roberto Mancini a reușit să facă din Italia o națională spectaculoasă și eficientă, dar titlul european cucerit în 2021 a fost urmat de o dezamăgire uriașă. Italienii au fost eliminați, foarte surprizător, de Macedonia de Nord și vor vedea pentru a doua oară consecutiv Mondialul de acasă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo