Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vestea perfectă pentru Everton: James Rodriguez este sănătos și va juca împotriva lui Man United

Ion Alexandru

Actualizat 07/11/2020 la 09:33 GMT+2

Everton a pierdut ultimele două partide, iar absența lui James Rodriguez s-a simțit. Accidentat, columbianul a făcut eforturi deosebite pentru a se recupera rapid. James Rodriguez este ok și va fi pe teren pe Goodison Park în meciul cu Manchester United, care va fi la Eurosport de la ora 14.30.

James Rodriguez

Credit imagine: Getty Images

Everton a confirmat prin vocea managerului Carlo Ancelotti că James Rodriguez nu este la 100% din capacitățile fizice, dar va fi pe teren pentru a ajuta echipa să obțină primele puncte după etape de coșmar. Everton era pe primul loc în Premier League acum două săptămâni, dar suspendările lui Richarlison și Digne și mai ales accidentarea lui James Rodriguez au defectat echipa asamblată de Carlo Ancelotti.
"Mi-a spus că este pregătit 100%. Știu că nu este așa, dar apreciez dorința lui James de a fi pe teren la acest meci important" a sous Carlo Ancelotti. Columbianul a fost lovit în testicule la partida cu Southampton și nu a putut evolua în meciul pierdut de Everton la Newcastle, în etapa precedentă.

Everton - Manchester United, duelul echipelor rănite

Everton vine după două înfrângeri, la Southampton și Newcastle, în timp ce situația de la Manchester United este și mai complicată. Solskjaer este amenințat cu demisia după ce United a coborât până pe locul 15 în Premier League cu doar 7 puncte după 6 partide. Mai mult, echipa de pe Old Trafford a pierdut în Champions League la Istanbul în această săptămână. Campioana surprinzătoare a Turciei din sezonul precedent, Bașakșehir a obținut primul succes din istorie în grupele Champions League.
"Nu este niciodată un moment bun să joci împotriva lui Manchester United! Au jucători de calitate și o tradiție extraordinară. E adevărat că nu au avut meciuri bune în ultima perioadă, dar sunt sigur că acolo există o motivație mare" a spus Carlo Ancelotti înaintea meciului care va fi astăzi de la ora 14.30 pe Eurosport 1.
Pentru Solskjaer meciul de pe Goodison Park poate fi decisiv. Mauricio Pochettino este anunțat că posibil succesor în cazul în care Manchester United pierde din nou.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League program
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo