Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Englezii i-au făcut deja primul "11" lui Pochettino la United. Ce schimbări aduce argentinianul

Vlad Dumitrescu

Actualizat 06/11/2020 la 14:21 GMT+2

Cum Ole Gunnar Solskjaer trece din nou printr-o perioadă dificilă la Manchester United, au apărut din nou speculațiile în presa britanică privind o sosire a lui Mauricio Pochettino pe banca diavolilor.

Mauricio Pochettino

Credit imagine: Getty Images

Manchester United trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Diavolii au pierdut cu Arsenal pe Old Trafford în Premier League și au adunat doar șapte puncte după șase etape. United se află pe locul 15. De asemenea, chiar dacă au început bine sezonul din Champions League cu victorii importante împotriva celor de la PSG și RB Leipzig, diavolii au pierdut, surprinzător, la Istanbul Basakehir în această săptămână.
Astfel, au ieșit la suprafață din nou informațiile conform cărora Ole Gunnar Solskjaer va fi dat afară și va fi înlocuit cu Mauricio Pochettino. Deocamdată este destul de imprevizibilă situația. Manchester Evening News a anunțat că cei din conducere l-au contactat deja pe argentinian în timp ce Sky Sports și The Athletic susțint că Solskjaer încă beneficiază de susținerea clubului.
Totuși, Daily Mirror a făcut un exercițiu de imaginație pentru a vedea cum ar arăta primul ”11” de la Manchester United cu Mauricio Pochettino pe bancă.

Pochettino la Manchester United. Ce echipă ar alinia argentinianul

În poartă va rămâne cel mai probabil David de Gea pentru că spaniolul a avut până acum o stagiune excelentă, în ciuda unor evoluții mai slabe în ultimele două sezoane. Dean Henderson rămâne oricând o variantăe excelentă de pe bancă.
Luke Shaw îi va lua fața lui Alex Telles pentru că relația englezului cu Pochettino este una excelentă de pe vremea când cei doi au colaborat la Southampton, englezul chiar declarând despre Poch că este ca un al doilea tată pentru el.
În axul central al apărării Tuanzebe va face cuplu cu Maguire pentru că Poch are încredere în jucători tineri și cu siguranță va dori să scoată maixmul din Tuanzebe. De asemenea, Aaron Wan-Bissaka își va păstra locul sub mandatul argentinianului.
La mijloc cel mai probabil vom asista la plecarea lui Pogba dar și la revenirea la sistemul 4-2-3-1, cel preferat de Poch la Southampton și Tottenham. Astfel, la închidere Poch va merge pe Donny van de Beek (petnru creativitate) și Scott McTominay (pentru rolul de ”distrugător” care îi va oferi mai multă libertate olandezului).
În spatele lui Anthony Martial, vor juca Marcus Rashford, Bruno Fernandes și Mason Greenwood.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League program
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo