Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO. Haos în fața stadionului Emirates! Fanii lui Arsenal îi cer să plece patronului Stan Kroenke

Cosmin Cioboata

Publicat 23/04/2021 la 20:49 GMT+3

Fanii lui Arsenal s-au adunat în fața stadionului Emirates și i-au cerut patronului Stan Kroenke să plece de la club, după scandalul uriaș generat de Super Ligă.

Fanii lui Arsenal îi cer să plece patronului Stan Kroenke

Credit imagine: Twitter

Fanii lui Arsenal și-au pierdut răbdarea cu Stan Kroenke, patronul clubului londonez. Miliardarul american a fost de acord cu implicarea formației de pe Emirates în Super Liga Europeană, destrămată prematur, după numai 48 de ore.
La fel ca majoritatea suporterilor din lume, "tunarii" s-au opus competiției respective, care ar fi adâncit ireparabil "prăpastia" dintre cele 12 cluburi bogate participante și celelalte din Europa.
Arsenal, Liverpool, Manchester United, Manchester City, Chelsea și Tottenham sunt cele 6 cluburi din Premier League care și-au anunțat inițial participarea în Super Ligă. La presiunea jucătorilor, fanilor și Guvernului britanic, toate cele 6 echipe s-au retras. Ulterior, competiția a fost suspendată.

Haos în fața stadionului Emirates! Fanii lui Arsenal îi cer să plece patronului Stan Kroenke

Astăzi, fanii de pe Emirates s-au adunat în număr mare în fața stadionului din nordul Londrei, cu 2 ore înaintea meciului cu Everton, din etapa a 33-a din Premier League (Eurosport 1, ora 22:00). Suporterii îi cer demisia lui Kroenke, omul de afaceri care a preluat în totalitate clubul de pe Emirates în 2018.
Josh, directorul lui Arsenal și, în același timp, fiul lui Stan Kroenke, a dezmințit zvonurile conform cărora patronul american se gândește să vândă clubul.
"Nu intenționăm să vindem clubul. Consider că suntem potriviți să continuăm în poziția de conducători ai lui Arsenal.", a spus, astăzi, Josh Kroenke, citat de Sky Sports.
Legat de implicarea lui Arsenal în Super Ligă, directorul "tunarilor" a declarat că "am fost puși într-o postură dificilă de forțe din exteriorul clubului".
Declarațiile lui Josh Kroenke i-au enervat și mai tare pe fanii lui Arsenal, care s-au adunat în număr mare în fața stadionului Emirates și i-au cerut demisia lui Stan Kroenke.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo