Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal, pregătită să încerce din nou! Tunarii vor un jucător care i-a refuzat în 2019

Alex Masgras

Publicat 12/06/2022 la 14:00 GMT+3

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, vrea să îl aducă pe Emirates pe Leandro Trossard, jucătorul lui Brighton. În 2019, "tunarii" au dorit să îl aducă pe Trossard, dar atunci s-au lovit de refuzul acestuia.

Mikel Arteta, Manager of Arsenal looks on during their defeat in the Premier League match between Newcastle United and Arsenal at St. James Park on May 16, 2022 in Newcastle upon Tyne, England.

Credit imagine: Getty Images

Arsenal este pregătită să își facă simțită prezența pe piața de transferuri în această vară, iar unul dintre jucătorii care i-au atras atenția lui Mikel Arteta este Leandro Trossard. Belgianul de 27 de ani nu este străin de interesul celor de la Arsenal pentru el, deoarece echipa de pe Emirates a dorit să îl aducă pe acesta și în 2019, dar s-a lovit de refuzul său.
În 2019, pe vremea când juca la Genk, Trossard nu a considerat că o mutare pe Emirates ar fi benefică pentru el în acel moment. Pe lângă Arsenal, Atletico Madrid a fost un alt club care a dorit să obțină semnătura belgianului.
L'esultanza di Leandro Trossard dopo il gol segnato durante Tottenham-Brighton - Premier League 2021-22
Mai mult de atât, el a recunoscut că a ajuns la Brighton și pentru că Graham Potter, antrenorul echipei, a călătorit în Belgia pentru a discuta personal cu jucătorul, lucru care a însemnat mult pentru belgian:
"Eram în tratative cu Arsenal. Dar o mutare la Arsenal sau Atletico Madrid nu ar fi fost cea potrivită. Antrenorul, Graham Potter, a venit în hotelul echipei naționale a Belgiei în Tubize cu trei luni înaintea nunții mele și a vorbit cu mine.
Faptul că a venit m-a făcut să mă simt bine. Brighton a avut emoții și s-a grăbit pentru a finaliza transferul rapid. Iar Brighton nu este cel mai rău loc în care să trăiești", spunea Trossard, potrivit HITC.
Trossard a jucat 104 partide pentru Brighton în cei trei ani de când se află în Premier League, marcând 18 goluri și oferind 11 pase de gol. De asemenea, extrema belgiană a ajutat din plin sezonul trecut echipa, care a terminat pe locul 9 în Premier League, în ceea ce a fost cea mai bună clasare din istoria echipei.
Citește și:

Tielemans este dorit și el de Arteta

Trossard nu este singurul belgian de pe lista lui Mikel Arteta. Potrivit The Athletic, antrenorul spaniol este interesat și de Youri Tielemans de la Leicester, echipă pe care o poate părăsi în această vară, după ce a refuzat să își prelungească contractul care se încheie în iunie 2023.
Potrivit sursei mai sus menționate. Tielemans nu mai consideră UEFA Champions League un criteriu în ceea ce privește viitoarea sa destinație, iar Arsenal, echipă care a terminat pe locul 5 în Premier League sezonul trecut și va juca în Europa League, va avea șanse la semnătura mijlocașului belgian.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo