Transferul lui Jack Grealish la Manchester City a fost oficializat aseară, iar internaționalul englez a reprezentat o mină de aur pentru cei de la Aston Villa. Gruparea de pe Villa Park a încasat 100 de milioane de £, record absolut pentru un fotbalist englez.
Banii nu vor rămâne însă prea mult în vistieria clubului din Birmingham, deoarece vor fi reinvestiți în aducerea unor jucători care să suplinească plecarea lui Grealish.
Aston Villa a perfectat deja 3 transferuri de răsunet: Emiliano Buendia (adus de la Norwich pentru 34 de milioane de £), Leon Bailey (adus de la Leverkusen pentru 28 de milioane de £) și Danny Ings (adus de la Southampton pentru 30 de milioane de £).
Premier League
Ronaldo, vinovat pentru ratarea lui Bruno Fernandes de la 11 metri?! "Prezența lui l-a disturbat!"
ACUM 3 ORE

Aston Villa reinvestește banii luați pe Grealish

Acestora li se adaugă și venirea lui Ashley Young (venit liber de contract după despărțirea de Inter), dar Aston Villa nu se va opri aici cu achizițiile. Sky Sports scrie că echipa lui Dean Smith este interesată de transferul lui Todd Cantwell, mijlocașul ofensiv al nou-promovatei Norwich, care are și 3 selecții la naționala de tineret a Angliei.
Cantwell a impresionat acum 2 sezoane în Premier League, iar stagiunea trecută a fost printre principalii artizani ai promovării rapide a canarilor, după numai un an petrecut în Championship. Cantwell a marcat 6 goluri și a oferit 7 pase decisive, iar prestațiile sale îl recomandă pentru a face pasul la un club cu pretenții mai mari decât Norwich.
Cantwell este considerat înlocuitorul perfect pentru Grealish, având un profil asemănător cu starul plecat la City. Aston Villa poate profita și de faptul că mijlocașul mai are un singur an de contract cu Norwich, ceea ce i-ar putea determina pe oficialii canarilor să accepte un preț decent, pentru a nu risca să-l piardă gratis în vara anului viitor.
Premier League
Bruno Fernandes a reacționat după penalty-ul ratat urmat de polemici. Va mai bate sau nu 11 metri?
IERI LA 08:23
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49