Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bruno Fernandes, starul lui Manchester United, a fost implicat într-un accident de mașină

Alex Masgras

Publicat 18/04/2022 la 16:16 GMT+3

Bruno Fernandes, mijlocașul celor de Manchester United, a fost implicat într-un accident de mașină în cursul zile de luni, cu o zi înaintea duelului din Premier League, de pe terenul celor de la Liverpool.

Bruno Fernandes durante Manchester United-Atletico Madrid - Champions League 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Bruno Fernandes a fost implicat într-un accident de mașină în această dimineață, potrivit BBC. Mașina în care se afla mijlocașul portughez a intrat în coliziune cu o altă mașină, dar nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului.
De asemenea, Bruno Fernandes este de așteptat să li se alăture colegilor la antrenamentul de astăzi, ultimul dinaintea partidei de mâine cu Liverpool din Premier League.
Citește și:

Liverpool-Manchester United se joacă marți seară

Mâine seară, pe stadionul Anfield, va avea loc un nou episod al derby-ului dintre Liverpool și Manchester United. Ambele echipe au câștigat partidele din weekend. Liverpool a obținut calificarea în finala FA Cup, după ce a învins-o pe Manchester City, scor 3-2, în timp ce Manchester United a câștigat cu același scor partida de pe teren propriu din Premier League împotriva lui Norwich, ultima clasată din Anglia.
În tur, Liverpool a câștigat cu 5-0 meciul de pe Old Trafford, într-o partidă în care Manchester United a fost depășită la toate capitolele de echipa lui Jurgen Klopp.
picture

"Teatrul Coșmarurilor" lui Solkjaer. Rezumatul partidei United - Liverpool 0-5

În finalul acestui sezon, obiectivele celor două echipe sunt total diferite. Liverpool se este calificată în finala FA Cup și în semifinalele UEFA Champions League și se luptă și pentru titlul din Premier League. "Cormoranii" sunt pe locul secund, la un singur punct de liderul Manchester City.
De partea cealaltă, singura competiție în care mai evoluează Manchester United este Premier League. Acolo, echipa lui Ralf Rangnick se luptă pentru locul 4 cu Tottenham și Arsenal.
Premier League 19, 20, 21 aprilie 2022 - Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo