Cristiano Ronaldo s-a jucat cu nervii fanilor lui Manchester United în ultimele 24 de ore. În momentul în care a devenit clar că portughezul va pleca de la Juventus, singurul club care s-a arătat cu adevărat interesat de serviciile sale a fost Manchester City, iar presa internațională dădea mutarea ca iminentă.
Lucrurile s-au întors însă cu 180 de grade în numai câteva ore și Manchester United a făcut în urmă cu scurt timp marele anunț al revenirii lui Ronaldo pe Old Trafford.
"Manchester United este încântată să confirme că a ajuns la un acord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, după ce și jucătorul a fost de acord asupra condițiilor personale și a trecut de examenele medicale." , a fost comunicatul oficial al celor de la Man United.
Premier League
Reacția lui Ronaldo, după ce Bruno Fernandes a bătut penalty în minutul 90+3, cu Villa, și a ratat
ACUM O ZI
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207639.jpg

Ronaldo, salariu uriaș la Manchester United

Conform Sky Sports portughezul va semna un contract pe doi ani cu United și va avea un salariu pe măsura grandorii sale: 660.000 de euro pe săptămână, adică aproximativ 31 de milioane de euro anual, un salariu asemănător cu cel pe care îl primea la Juventus.
Presa britanică notează că un rol esențial pentru schimbarea deciziei lui Ronaldo l-a avut marele Sir Alex Ferguson. Fostul manager al "diavolilor" l-ar fi sunat în această dimineață pe starul portughez și l-a convins că ar fi o mare greșeală să meargă la City, mai ales că ar exista posibilitatea să revină la United, club la care a devenit printre cei mai buni jucători din lume.
Așadar, Cristiano Ronaldo va îmbrăca din nou tricoul "diavolilor", la 12 ani distanță de când pleca la Real Madrid. Din 2003 până în 2009, Ronaldo a jucat 292 de meciuri și a marcat 118 goluri pentru United, câștigând multiple trofee, cele mai importante fiind cele 3 titluri din Premier League și trofeul UEFA Champions League, dar și primul din cele 5 Baloane de Aur pe care le are în vitrină.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
IERI LA 10:18
Premier League
"Ar fi avut o problemă uriașă!" Ce spune Figo despre revenirea lui Ronaldo la Manchester United
IERI LA 14:20