Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo "vrea să plece de la Man United". Două cluburi sunt pe urmele portughezului

Andrei Nicolae

Publicat 17/06/2022 la 19:57 GMT+3

Cristiano Ronaldo nu se simte implicat în proiectul lui Erik ten Hag și intenționează să plece de la Man United, susține mass-media din Italia. Roma și Sporting Lisabona sunt echipele care și-ar dori să-l transfere pe CR7.

Cristiano Ronaldo (Manchester United) de Portugal durante el partido del Grupo 2 de la Liga A de la UEFA Nations League entre España y Portugal en el Estadio Benito Villamarín el 2 de junio de 2022 en Sevilla, España.

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo "vrea să plece de la Manchester United în această vară", pentru că nu se simte parte din proiectul lui Erik ten Hag la Old Trafford. Starul portughez, în vârstă de 37 de ani, a marcat 24 de goluri în primul sezon al celui de-al doilea mandat la United, dar totul este pregătit să se schimbe odată cu sosirea antrenorului olandez în această vară.
Ziarul italian La Repubblica susține că Ronaldo caută o posibilitate de a părăsi Manchester United în această vară.

Cristiano Ronaldo "vrea să plece de la Man United". Două cluburi sunt pe urmele portughezului

Roma și Sporting Lisabona sunt cluburile menționate ca destinații potențiale, dar nu este clar cum aceste grupări și-ar putea permite salariul enorm al lui Ronaldo de 480.000 de lire sterline pe săptămână, chiar dacă l-ar putea aduce pe jucător la masa negocierilor, spune Daily Mail.
Eșecul echipei United, care a ratat calificarea în Liga Campionilor în sezonul viitor, este aparent un alt factor pentru Ronaldo să plece. Clubul va juca în Europa League în primul sezon al lui Ten Hag, după ce a terminat pe locul șase în Premier League.
Publicația italiană mai precizează că agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, caută un nou club pentru el, iar Roma condusă de Jose Mourinho a apărut ca o potențială destinație. Agentul este în relații foarte bune cu gruparea din capitala Italiei. L-a instalat pe antrenor pe banca tehnică și i-a transferat pe Rui Patricio și Sergio Oliveira. O problemă ar fi însă faptul că Mourinho și Ronaldo nu s-au despărțit în relații bune după trei ani de lucru împreună la Real Madrid, între 2010 și 2013.
O întoarcere romantică la primul său club, Sporting Lisabona, este, de asemenea, posibilă. Iar clubul la care Ronaldo a fost promovat de Ladislau Boloni ar avea avantajul că va juca în Liga Campionilor.
Atacantul portughez mai are un an de contract cu Manchester United, plus opțiunea unuia suplimentar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo