Manchester City nu a renunțat la transferul lui Harry Kane. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, după ce a doborât recordul pentru cel mai scump transfer din Premier League, aducându-l pe Jack Grealish de la Aston Villa pentru 118 milioane de euro, echipa lui Pep Guardiola este pregătită să ofere 150 de milioane de euro pentru atacantul lui Tottenham.
Până când va ajunge la un acord cu șefii lui Spurs, Guardiola a pus ochii pe un fotbalist de 21 de ani din Liga a 5-a a Angliei. Potrivit celor de la Sport Bible, este vorba despre Kyle Hudlin, care joacă pentru Solihull Moors, fiind cunoscut drept cel mai înalt jucător de câmp din Marea Britanie.
Atacantul, care are o înălțime de 2,05 metri, a reușit 11 goluri în 38 de meciuri sezonul trecut, iar antrenorul lui City și-a trimis apropiații să-l urmărească. Hudlin, care mai are contract cu Solihull Moors până la finalul sezonului 2021/22, mai este dorit și de cei de la Cardiff City și Middlesbrough, echipe din eșalonul secund.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202248.jpg

Kane a lipsit de la meciul dintre Tottenham și City

Tottenham și Manchester City s-au întâlnit în prima etapă a noului sezon de Premier League. Harry Kane, care își dorește să plece la formația lui Pep Guardiola, nu a fost în lotul lui Spurs pentru meciul de duminică.
Înaintea partidei, Nuno Espirito Santo a vorbit despre situația atacantului și a explicat de ce nu se află în lotul echipei: "El își continuă antrenamentele. Harry are nevoie să muncească, s-a antrenat astăzi și se va antrena până când va fi pregătit. Nu știu dacă se află la stadion. A avut antrenamente de dimineață și nu știu ce va face", a declarat tehnicianul lui Tottenham.
Chiar și în absența lui Kane, Spurs a câștigat meciul cu campioana Angliei, scor 1-0, grație golului marcat de Son. În următoarea etapă din Premier League, City va primi vizita celor de la Norwich, iar Tottenham o va înfrunta în deplasare pe Wolves.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59