Manchester City nu a renunțat la transferul lui Harry Kane. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, după ce a doborât recordul pentru cel mai scump transfer din Premier League, aducându-l pe Jack Grealish de la Aston Villa pentru 118 milioane de euro, echipa lui Pep Guardiola este pregătită să ofere 150 de milioane de euro pentru atacantul lui Tottenham.
Până când va ajunge la un acord cu șefii lui Spurs, Guardiola a pus ochii pe un fotbalist de 21 de ani din Liga a 5-a a Angliei. Potrivit celor de la Sport Bible, este vorba despre Kyle Hudlin, care joacă pentru Solihull Moors, fiind cunoscut drept cel mai înalt jucător de câmp din Marea Britanie.
Atacantul, care are o înălțime de 2,05 metri, a reușit 11 goluri în 38 de meciuri sezonul trecut, iar antrenorul lui City și-a trimis apropiații să-l urmărească. Hudlin, care mai are contract cu Solihull Moors până la finalul sezonului 2021/22, mai este dorit și de cei de la Cardiff City și Middlesbrough, echipe din eșalonul secund.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
ACUM 12 ORE
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202248.jpg

Kane a lipsit de la meciul dintre Tottenham și City

Tottenham și Manchester City s-au întâlnit în prima etapă a noului sezon de Premier League. Harry Kane, care își dorește să plece la formația lui Pep Guardiola, nu a fost în lotul lui Spurs pentru meciul de duminică.
Înaintea partidei, Nuno Espirito Santo a vorbit despre situația atacantului și a explicat de ce nu se află în lotul echipei: "El își continuă antrenamentele. Harry are nevoie să muncească, s-a antrenat astăzi și se va antrena până când va fi pregătit. Nu știu dacă se află la stadion. A avut antrenamente de dimineață și nu știu ce va face", a declarat tehnicianul lui Tottenham.
Chiar și în absența lui Kane, Spurs a câștigat meciul cu campioana Angliei, scor 1-0, grație golului marcat de Son. În următoarea etapă din Premier League, City va primi vizita celor de la Norwich, iar Tottenham o va înfrunta în deplasare pe Wolves.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 13 ORE
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 14 ORE