Erling Haaland ar fi putut fi protagonistul unuia dintre cele mai importante transferuri în 2021, când pe urmele sale au fost, printre altele, Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Liverpool și Bayern Munchen. Plecarea lui de la Borussia Dortmund nu s-a realizat, însă, cel mai probabil norvegianul urmând a fi curtat începând de anul viitor, când intră în vigoare o clauză contractuală care le-ar permite cluburilor să plătească mai puțin pentru semnătura lui.
Potrivit presei din Anglia, Manchester City va fi primul club care va încerca să-i obțină transferul lui Haaland vara viitoare. Cei de la The Times au anunțat că norvegianul în vârstă de 21 de ani este principala țintă de pe piața de mercato pentru oficialii campioanei din Premier League, care vor demara negocierile cu agentul lui Haaland, Mino Raiola, în ianuarie. Impresarul și-ar dori să obțină un salariu de 50 de milioane de euro pentru Haaland.
Unul dintre atuurile pe care City le are în fața celorlalte cluburi care sunt interesate de semnătura lui Haaland este faptul că tatăl tânărului fotbalist a evoluat în perioada 2000-2003 la Manchester.
Fotbal
Cifrele lui Lewandowski și Haaland pun în pericol recordul lui Messi de 82 goluri într-un sezon
23/09/2022 LA 16:25
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235745.png

Borussia Dortmund i-a găsit un înlocuitor lui Haaland

Erling Haaland este unul dintre cei mai vânați tineri fotbaliști din Europa. Pe urmele sale se află multe cluburi importante de pe continent, iar oficialii Borussiei Dortmund s-au resemnat cu gândul că-l vor pierde pe Haaland. Potrivit jurnaliștilor de la Calcio Mercato, nemții au pus deja ochii pe un fotbalist considerat înlocuitorul perfect pentru starul norvegian.
Este vorba despre Federico Chiesa, fotbalistul de 23 de ani al lui Juventus, care nu se simte bine în echipa lui Massimiliano Allegri, nemaifiind în forma demonstrată în sezonul precedent sau la Euro 2020, unde a câștigat titlul în tricoul Italiei. Federico Chiesa este cotat de site-ul transfermarkt.com la 70 de milioane de euro.
Conform publicației germane WA, nemții l-ar vrea și pe Karim Adeyemi, jucătorul cu origini românești care evoluează la RB Salzburg. Austriecii vor în schimbul fotbalistului în vârstă de 19 ani o sumă cuprinsă între 30 și 40 de milioane de euro, atacantul aflându-se și în vizorul celor de la Bayern și RB Leipzig.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Ligue 1
Neymar, într-o formă de zile mari înainte de CM! Capitolul la care i-a depășit pe Haaland și Lewa
21/09/2022 LA 11:15
Premier League
Ronaldo, în cădere liberă! Cum arată topul celor mai valoroși fotbaliști din Premier League
19/09/2022 LA 11:23