Legendarul manager scoțian a fost prezent, ca la fiecare meci din Teatrul Viselor, în tribune. Sir Alex a fost surprins la scorul de 5-0 pentru "cormorani" extrem de afectat, neînțelegând parcă cum de United a ajuns atât de jos.
Fără titlu de la plecarea lui Ferguson, United s-a făcut de râs aseară, cu Liverpool, scorul de 5-0 reprezentând cea mai grea înfrângere din istoria "diavolilor" pe teren propriu contra marii rivale. Probabil scorul putea fi și mai mare, dar băieții lui Klopp nu au mai turat motoarele pe final, lucru recunoscut chiar de neamț: "Pe final, a fost mai important să ne protejăm, să evităm accidentările, decât să marcăm".
Susținător al lui Solskjaer până de curând, Alex Ferguson pare că a ajuns și el la limita răbdării, iar imaginile de după golul de 5-0 al lui Salah este extrem de sugestiv.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
IERI LA 14:38

Solskjaer, depășit total și la interviul de după United - Liverpool 0-5

Dacă Sir Alex Ferguson a fost extrem de afectat de înfrângerea echipei de suflet, pe rețelele de socializare circulă o imagine care rapid a devenit virală, ca urmare a comicului de situație provocat.
Și la nivel discursiv, Ole a avut mari probleme, declarațiile sale părând în multe momente rupte de realitate.
El a încercat să explice de ce a folosit o abordare atât de ofensivă în debutul meciului, expunându-se enorm; dar a făcut-o folosind ca argument faptul că la fel a jucat cu Liverpool în ultimii doi ani și jumătate. Singura problemă e că în acea perioadă United nu a câștigat vreodată contra marii rivale, în campionat. A obținut doar un succes, în FA Cup, 3-2. La ultima vizită a lui Liverpool pe Teatrul Viselor, în primăvară, Salah&Co s-au impus cu 4-2.
"Eu sunt vinovat. Stafful tehnic al lui United e foarte, foarte bun, e briliant. Eu am fost cel care a decis tactica și abordarea partidei. În ultimii doi ani și jumătate am avut aceeași abordare în partidele cu Liverpool, dar azi ei au fructificat fiecare ocazie pe care și-au creat-o. Suntem Manchester United și vreau ca întotdeauna să controlăm meciurile, să arătăm autoritate pe teren, dar azi nu s-a întâmplat așa", a mai spus Ole.
Ridicolul declarațiilor sale a atins apogeul în momentul în care a încercat să justifice rușinea de azi făcând trimitere la o altă partidă în care United a fost surclasată. Anul trecut, "diavolii" au fost învinși de Spurs cu un scor de tenis, iar Ole pare mulțumit de meciul de azi, prin comparație. Mai mult, el a explicat că nu va demisiona, deși majoritatea fanilor cer asta, susținând că a dus echipa "prea departe" pentru a renunța. United e în prezent pe 7, la 8 puncte de Chelsea și nu a mai învins pe nimeni pe Old Trafford de o lună și jumătate, de la victoria cu United.
"Sezonul trecut am pierdut cu 6-1 cu Spurs și am făcut un meci mult mai rău. Nici nu se poate compara cu ce a fost în seara asta. Nu mă voi da la o parte, am ajuns prea departe ca grup. Suntem prea aproape de ce ne-am propus ca să renunț acum", a concluzionat Solskjaer.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Câștigă campioana Mondială grupa D? Franța, misiune teoretic ușoară
18/11/2022 LA 11:04
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27