Jurgen Klopp a confirmat faptul că a semnat prelungirea contractului cu Liverpool pentru încă doi ani. Astfel, antrenorul german, cel care a reușit să transforme în totalitate clubul de pe Anfield în ultimii ani, va rămâne la Liverpool până în iunie 2026.
Klopp a ales să anunțe prelungirea contractului în stilul caracteristic, printr-un mesaj video destinat fanilor "cormoranilor":
Premier League
Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor
ACUM O ORĂ
"Trebuie să fac un anunț. La fel ca dat trecută, unora le va plăcea, altora nu așa de mult. Dacă nu își va plăcea, nu te mai uita. Voi rămâne pentru încă doi ani. Și nu numai eu, nu! Toți antrenorii, ceea ce este foarte important. De ce? Asta este acum întrebarea... deoarece Ulla (n.r. soția lui Jurgen Klopp) vrea să rămână. Ca un soț bun, ce faci când soția ta vrea să rămâi? Rămâi.
Acesta nu este singurul motiv, dar este unul dintre motive. Știți că iubesc clubul nostru și este cel mai bun loc în care să te afli. Mă simt extrem de norocos. Cât sunt acum? Șase ani și jumătate de când FSG a crezut că e o idee bună să aducă un tip german, așa că iată-ne.
Vom mai sta pentru încă doi ani, ceea ce înseamnă încă patru, din acest moment. Wow! Asta e o perioadă lungă în fotbal. Sper că ne vom bucura cu toții de timpul petrecut împreună", a transmis Jurgen Klopp într-un mesaj postat pe contul de Twitter al celor de la Liverpool.
Citește și:

Liverpool se luptă pentru trei trofee în acest final de sezon

Decizia de a îi prelungi contractul lui Jurgen Klopp înainte de finalul sezonului poate reprezenta o motivație în plus pentru jucătorii lui Liverpool. În acest moment, "cormoranii" se luptă pentru trei trofee, după ce la finalul lunii februarie au cucerit Cupa Ligii Angliei.
Liverpool se află pe locul 2 în Premier League, cu 79 de puncte, la un singur punct distanță de liderul Manchester City, cu 5 etape înainte de final. De asemenea, Liverpool va juca pe 14 mai finala FA Cup împotriva lui Chelsea, echipă pe care a învins-o și în finala Cupei Ligii Angliei, și este foarte aproape și de finala UEFA Champions League.
https://i.eurosport.com/2022/04/28/3363413.jpg
Liverpool a câștigat partida tur de pe Anfield în fața lui Villarreal, scor 3-0, și este la doar 90 de minute de finala de pe 28 mai de la Paris.
Până atunci, Liverpool va juca sâmbătă în Premier League. Echipa lui Jurgen Klopp se va deplasa în nordul Angliei, pentru partida din etapa cu numărul 35 de pe St. James’ Park.
Newcastle-Liverpool este în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/04/26/3362450.jpg
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 2 ORE
Premier League
Pep Guardiola, înaintea ultimei etape din Premier League: "E un privilegiu"
ACUM 3 ORE