Manchester City a învins-o pe Aston Villa în ultima etapă din Premier League, scor 3-2 și continuă să domine campionatul englez, având 4 titluri câștigate în ultimii 5 ani.
De asemenea, este al 8-lea campionat câștigat de trupa lui Pep Guardiola, care își propune acum să obțină primul trofeu UEFA Champions League din istorie. În acest sens, ”cetățenii” l-au transferat pe Erling Haaland, care ar putea contribui la succesul acestora pe plan european.
Dacă anul trecut City câștigase titlul cu 3 etape înainte de final, anul acesta Liverpool a sperat până în ultima etapă faptul că va putea opri hegemonia lui Manchester City. De asemenea, ”cormoranii” au fost singurii care au întrerupt dominația lui City, în sezonul 2019-2020.
Premier League
Tottenham a confirmat azi un transfer de clasă mondială, de 60 de milioane de lire sterline!
IERI LA 09:13

Pep Guardiola, direct în istoria Premier League

Primul titlu cucerit de Manchester City a fost în sezonul 1936-1937. E singura echipă din fotbalul englez care a realizat tripla internă: Premier League, FA Cup, Cupa Ligii, în sezonul 2018-2019.
Ca antrenor al lui City, Pep Guardiola a câștigat 4 Premier League, 4 Cupe ale Ligii, 2 Supercupe ale Angliei și 1 FA Cup. A fost un sezon dominat de ”cetățeni”, care au înscris.... x goluri și au primit doar ...y., având cel mai bun atac din Premier League, respectiv cea mai bună apărare.
CITEȘTE ȘI:
Doar Sir Alex Ferguson a luat mai multe titluri în era Premier League. Legendarul manager scoțian a dominat fotbalul englez între 1992 și 2013, interval în care a adus 13 titluri pe Old Trafford din Manchester. Între Ferguson și ceilalți este o falie uriașă!
Clasamentul managerilor în Premier League
Sir Alex Ferguson (Manchester United) 13 titluri
Pep Guardiola (Manchester City) 4 titluri
Arsene Wenger (Arsenal) 3 titluri
Jose Mourinho (Chelsea) 3 titluri
Premier League
Petr Cech și-a pierdut slujba la Chelsea, iar reacțiile au venit: "Mi-e frică de acești proprietari"
27/06/2022 LA 11:41
Premier League
Petr Cech pleacă și el de la Chelsea: "Am simțit că acesta este momentul potrivit să plec"
27/06/2022 LA 11:07