Pep Guardiola a lăudat pe Liverpool pentru că i-a împiedicat echipa, Manchester City să sufere de „automulțumire”.
Trupa lui Klopp este agrenată într-o cursă pentru titlul Premier League cu Man City, iar totul se decide în ultimul meci. Liverpool este un punct mai puțin decât liderul! "Cormoranii" au de jucat cu Wolves pe Anfield, în timp ce City o înfruntă pe Aston Villa pe teren propriu.
Este a treia oară în patru sezoane când Liverpool și Manchester City vor ocupa primele două locuri în clasamentul Premier League. În cazul în care Liverpool cuceresc titlul, acesta va fi al doilea sub comanda lui Jurgen Klopp. De cealalt[ parte, City se îndreaptă spre al patrulea titlu în cinci sezoane, cu Pep Guardiola pe bancă.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo ar putea fi anunțat pe 7 iulie! Ce club insistă pentru transferul lui Cristiano
IERI LA 14:03
Vorbind înainte de ultimul weekend al sezonului din Premier League, Guardiola a lăudat pe Liverpool pentru că și-a împins echipa să ține ritmul foarte ridicat. Spaniolul a adăugat apoi că este convins că sentimentele sunt reciproce în tabăra adversă.
"Avem un adversar care te duce peste limite, altfel ne complacem în greșeli. Jucătorii nu sunt proști, nu trebuie să le spunem cât de buni sunt cei de la Liverpool. Ei joacă împotriva lor sau o văd la televizor, iar eu le-am spus „wow, dacă vrem să fim acolo, trebuie să o facem. Cred că și ei se gândesc la fel când vine vorba de noi!

Manchester City, aproape de al 4-lea titlu din era Guardiola

Sosirea lui Guardiola pe Etihad a fost văzută ca o garanție a succesului. Catalanul nu a dezamăgit în Premier League, unde astăzi este la 90 de minute de al 4-lea titlu în ultimele 5 sezoane. Un succes pe teren propriu cu Aston Villa îl plasează pe Guardiola într-o galerie selectă. Doar Sir Alex Ferguson a luat mai multe titluri în era Premier League. Legendarul manager scoțian a dominat fotbalul englez între 1992 și 2013, interval în care a adus 13 titluri pe Old Trafford din Manchester. Între Ferguson și ceilalți este o falie uriașă!
Citește și:
PREMIER LEAGUE - MIZA URIAȘĂ A ULTIMEI ETAPE. PE LÂNGĂ TITLU, SE JOACĂ LOCUL 4, RETROGRADAREA ȘI TITLUL DE GOLGHETER
KEVIN DE BRUYNE A FOST VOTAT JUCĂTORUL SEZONULUI ÎN PREMIER LEAGUE. CLUBUL SELECT ÎN CARE A INTRAT BELGIANUL
SE PREFIGUREAZĂ CEL MAI MARE SCANDAL DIN ULTIMUL TIMP, ÎN PREMIER LEAGUE!
Clasamentul managerilor în Premier League
  • Sir Alex Ferguson (Manchester United) 13 titluri
  • Pep Guardiola (Manchester City) 3 titluri
  • Arsene Wenger (Arsenal) 3 titluri
  • Jose Mourinho (Chelsea) 3 titluri
Manchester City - Aston Villa va fi pe Eurosport 1 de la ora 18. Etapa se joacă în întregime la aceeași oră și toate evenimentele importante de pe celelate stadioane vor primi intervenții live în timpul partidei de pe Etihad. Ziua de fotbal începe cu o ediție specială Premier League Show de la ora 17 pe Eurosport 1, cu Lucian Sănmărtean, Gabi Cânu și Ion Alexandru.
Fotbal
Alibec, savuros când a fost pus să-i caracterizeze într-un cuvânt pe Șumudică, Petrescu și Hagi
29/06/2022 LA 11:58
Premier League
Un super-computer a prezis cine va câștiga titlul în Premier League sezonul viitor
26/06/2022 LA 13:42