Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Ronaldo după despărțirea de Juventus! "Mi-am dat inima și sufletul pentru echipă!"

Bianca Dumitru

Publicat 27/08/2021 la 19:58 GMT+3

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United. După anunțul transferului, portughezul a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care și-a luat rămas bun de la fanii lui Juventus.

Sensation: Manchester United verpflichtet Ronaldo

Credit imagine: SID

Cristiano Ronaldo, care era ca și transferat la Manchester City, va evolua din acest sezon la United. Campioana Angliei a renunțat la negocieri în ultimele minute, iar portughezul s-a înțeles cu oficialii "diavolilor roșii", fiind întors din drum de o discuție cu idolul său, Sir Alex Ferguson, fostul antrenor al lui Manchester United.
După anunțul întoarcerii sale în Premier League, Ronaldo a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care și-a luat rămas bun de la fanii lui Juventus, club pentru care a jucat începând din 2018.
"Astăzi plec de la un club uimitor, cel mai mare din Italia și cu siguranță unul dintre cele mai mari din toată Europa. Mi-am dat inima și sufletul pentru Juventus și voi iubi întotdeauna orașul Torino. 'Tiffosi bianconeri' m-au respectat întotdeauna și am încercat să le răsplătesc respectul luptând pentru ei în fiecare meci, în fiecare sezon, în fiecare competiție.
Acum, la final, putem privi cu toții înapoi și ne putem da seama că am realizat lucruri grozave, nu toate cele pe care ni le doream, dar totuși am scris împreună o poveste destul de frumoasă. Voi fi mereu unul dintre voi. Acum faci parte din istoria mea, așa cum simt că fac și eu parte din a ta. Italia, Juve, Torino, 'tiffosi bianconeri', veți fi mereu în inima mea", a scris starul portughez.

Ronaldo, înapoi la Manchester United

Negocierile dintre Cristiano Ronaldo și Manchester United au decurs mai repede decât s-ar fi așteptat și clubul de pe Old Trafford a anunțat deja transferului portughezului.
"Manchester United este încântată să confirme că a ajuns la un acord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, după ce și jucătorul a fost de acord asupra condițiilor personale și a trecut de examenele medicale", a fost comunicatul oficial al 'diavolilor roșii'.
Conform Sky Sports, portughezul va semna un contract pe doi ani cu United și va avea un salariu pe măsura grandorii sale: 660.000 de euro pe săptămână, adică aproximativ 31 de milioane de euro anual, un salariu asemănător cu cel pe care îl primea la Juventus.
picture

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United!

Program Premier League - etapa a 3-a 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo