Cristiano Ronaldo, care era ca și transferat la Manchester City, va evolua din acest sezon la United. Campioana Angliei a renunțat la negocieri în ultimele minute, iar portughezul s-a înțeles cu oficialii "diavolilor roșii", fiind întors din drum de o discuție cu idolul său, Sir Alex Ferguson, fostul antrenor al lui Manchester United.
După anunțul întoarcerii sale în Premier League, Ronaldo a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care și-a luat rămas bun de la fanii lui Juventus, club pentru care a jucat începând din 2018.
"Astăzi plec de la un club uimitor, cel mai mare din Italia și cu siguranță unul dintre cele mai mari din toată Europa. Mi-am dat inima și sufletul pentru Juventus și voi iubi întotdeauna orașul Torino. 'Tiffosi bianconeri' m-au respectat întotdeauna și am încercat să le răsplătesc respectul luptând pentru ei în fiecare meci, în fiecare sezon, în fiecare competiție.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 3 ORE
Acum, la final, putem privi cu toții înapoi și ne putem da seama că am realizat lucruri grozave, nu toate cele pe care ni le doream, dar totuși am scris împreună o poveste destul de frumoasă. Voi fi mereu unul dintre voi. Acum faci parte din istoria mea, așa cum simt că fac și eu parte din a ta. Italia, Juve, Torino, 'tiffosi bianconeri', veți fi mereu în inima mea", a scris starul portughez.

Ronaldo, înapoi la Manchester United

Negocierile dintre Cristiano Ronaldo și Manchester United au decurs mai repede decât s-ar fi așteptat și clubul de pe Old Trafford a anunțat deja transferului portughezului.
"Manchester United este încântată să confirme că a ajuns la un acord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, după ce și jucătorul a fost de acord asupra condițiilor personale și a trecut de examenele medicale", a fost comunicatul oficial al 'diavolilor roșii'.
Conform Sky Sports, portughezul va semna un contract pe doi ani cu United și va avea un salariu pe măsura grandorii sale: 660.000 de euro pe săptămână, adică aproximativ 31 de milioane de euro anual, un salariu asemănător cu cel pe care îl primea la Juventus.

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United!

https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 21 ORE
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44