Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mikel Arteta a dezvăluit care va fi viitorul lui Granit Xhaka la Arsenal

Razvan Circeag

Publicat 01/08/2021 la 23:02 GMT+3

Mikel Arteta a declarat că Granit Xhaka va rămâne în continuare la Arsenal.

Granit Xhaka - FC Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Granit Xhaka s-a aflat în negocieri avansate cu AS Roma, noua echipă a lui Jose Mourinho, însă după declarațiile lui Mikel Arteta totul se pare că a picat.
Tehnicianul lui Arsenal, a oferit o declarație cu privire la viitorul lui mijlocașului elvețian, în care a confirmat că acesta va continua să joace în Premier League.
"Granit va rămâne cu noi. Este un jucător pe care îl prețuim foarte mult și este un membru cheie al echipei noastre", a declarat Arteta pentru talkSPORT.
Conform jurnalistului Fabrizio Romano, Arsenal i-a oferit lui Xhaka un nou contract valabil până în iunie 2025. Mijlocașul elvețian se află din 2016 pe Emirates și a adunat peste 200 de partide în tricoul "tunarilor".

ARSENAL A OFICIALIZAT TRANSFERUL LUI BEN WHITE!

Arsenal a avut un sezon dezastruos, iar formația de pe Emirates își dorește să revină în elita din Premier League. Întărirea echipei este imperios necesară pentru îndeplinirea acestui obiectiv, iar "tunarii" au făcut anunțul oficial al transferului fundașului central Ben White, de la Brighton. Fundașul a semnat cu Arsenal un contract valabil până în 2026.
Suma totală de transfer este de 50 de milioane de £ (58,5 milioane de €). Astfel, Ben White a devenit cel mai scump transfer din istoria lui Arsenal, după Nicolas Pep (adus de la Lille pentru 80 de milioane de €) și Pierre Emerick Aubameyang (adus de la Borussia Dormund pentru 64 de milioane de €).
În vârstă de 23 de ani, White s-a remarcat încă din sezonul 2019-2020m când a fost împrumutat la Leeds și a fost unul dintre principalii artizani ai promovării trupei lui Bielsa în Premier League. Leeds a făcut tot posibilul să îl transfere definitiv, însă Brighton a înțeles că are în curte o mină de aur și a refuzat orice negociere. Inclusiv Liverpool a încercat să îl ia, în ultimul an, dar oficialii "pescărușilor" au rămas pe poziții.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo