Situația lui Cristiano Ronaldo la United a devenit deja ceva normal atât pentru fanii fotbalului, dar și pentru vestiarul echipei. Tehnicianul clubului, Erik ten Hag, este întrebat la fiecare conferință de presă ce se va întâmpla cu portughezul, iar managerul "diavolilor" încearcă de fiecare dată să elaboreze un răspuns.
Gary Neville nu este de acord cu acest lucru și crede că Ronaldo ar trebui să ofere un răspuns pentru a-i ușura munca antrenorului său. Fostul internațional englez a făcut referire la momentul în care jucătorul de 37 de ani a plecat după ce a fost schimbat în amicalul cu Rayo Vallecano, iar Ten Hag a clarificat situația la câteva zile după.
Premier League
Jucătorii lui Liverpool nu voiau să participe la parada din sezonul trecut. Mărturia unui om de bază
06/08/2022 LA 11:32
"Sunt puțin dezamăgit de el. Pentru că îl lasă pe antrenor să ducă toate aceste conferințe de presă. Are o vârstă, este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Nu putea el să facă acel interviu?
Duminică îl vom întreba după meci dacă ar fi putut el să iasă și să ne vorbească în loc să lase alte persoane să o facă", a declarat Neville după debutul de sezon din Premier League la Sky Sports, citat de Daily Mail.
Citește și:

Neville:"Este un haos pentru club"

Fostul jucător din Premier League a vorbit în continuare despre întreaga telenovelă creată în jurul lui Cristiano Ronaldo. Legenda "diavolilor" este de părere că situația lusitanului nu ajută deloc echipa la dezvoltarea ei și crează dezordine în vestiar.
"Cred că toți știm că dacă un club de Champions League va veni el va pleca. Dar la momentul actual asta nu s-a întâmplat. Se simte puțin neplăcut. Este un haos pentru el, este un haos pentru club. Vrem ca el să rămână, nu vrem ca aceste drame să continue. În calitate de fan al lui United, nu vrem ca asta să continue pentru încă trei săptămâni."
Manchester United debutează în noul sezon de Premier League în fața celor de la Brighton mâine, pe Old Trafford.
Premier League
Lingard răspunde acuzațiilor legate de transferul la Forest. Ce a spus mijlocașul englez
05/08/2022 LA 18:18
Premier League
Carragher acuză decizia lui Lingard de a semna cu Nottingham Forest: "S-a dus pentru bani"
04/08/2022 LA 20:51