Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului

Andrei Nicolae

Publicat 06/08/2022 la 15:04 GMT+3

Gary Neville a vorbit despre atmosfera de la clubul de pe Old Trafford, în urma telenovelei creată de Cristiano Ronaldo. Fostul jucător al "diavolilor" crede că portughezul ar fi putut să apară în presă și să explice anumite situații, pentru a nu-l lăsa pe Erik ten Hag să gestioneze de unul singur întrebările jurnaliștilor.

Gary Neville, ehemaliger Kapitän von ManUnited, kritisiert die Super-League-Pläne scharf

Credit imagine: Imago

Situația lui Cristiano Ronaldo la United a devenit deja ceva normal atât pentru fanii fotbalului, dar și pentru vestiarul echipei. Tehnicianul clubului, Erik ten Hag, este întrebat la fiecare conferință de presă ce se va întâmpla cu portughezul, iar managerul "diavolilor" încearcă de fiecare dată să elaboreze un răspuns.
Gary Neville nu este de acord cu acest lucru și crede că Ronaldo ar trebui să ofere un răspuns pentru a-i ușura munca antrenorului său. Fostul internațional englez a făcut referire la momentul în care jucătorul de 37 de ani a plecat după ce a fost schimbat în amicalul cu Rayo Vallecano, iar Ten Hag a clarificat situația la câteva zile după.
"Sunt puțin dezamăgit de el. Pentru că îl lasă pe antrenor să ducă toate aceste conferințe de presă. Are o vârstă, este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Nu putea el să facă acel interviu?
Duminică îl vom întreba după meci dacă ar fi putut el să iasă și să ne vorbească în loc să lase alte persoane să o facă", a declarat Neville după debutul de sezon din Premier League la Sky Sports, citat de Daily Mail.
Citește și:

Neville:"Este un haos pentru club"

Fostul jucător din Premier League a vorbit în continuare despre întreaga telenovelă creată în jurul lui Cristiano Ronaldo. Legenda "diavolilor" este de părere că situația lusitanului nu ajută deloc echipa la dezvoltarea ei și crează dezordine în vestiar.
"Cred că toți știm că dacă un club de Champions League va veni el va pleca. Dar la momentul actual asta nu s-a întâmplat. Se simte puțin neplăcut. Este un haos pentru el, este un haos pentru club. Vrem ca el să rămână, nu vrem ca aceste drame să continue. În calitate de fan al lui United, nu vrem ca asta să continue pentru încă trei săptămâni."
Manchester United debutează în noul sezon de Premier League în fața celor de la Brighton mâine, pe Old Trafford.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo