Erik Ten Hag se pregătește de primul meci oficial pe banca lui Manchester United. "Diavolii" vor juca duminică în pirma etapă din Premier League, cu Brighton, pe Old Trafford, dar tensiunea este la cote înalte la formația din Manchester din cauza lui Cristiano Ronaldo.
Portughezul vrea să plece de la echipă, iar la ultimul meci amical, cel cu Rayo Vallecano, a plecat de la stadion înainte de final, semn că nu este foarte interesat de ceea ce se întâmplă la club. Ronaldo nu a fost singurul jucător al lui United care a recurs la acel gest, iar Ten Hag a atras atenția spunând că un asemenea comportament este inacceptabil.
Citește și:
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
IERI LA 13:41

Ten Hag, fericit că Ronaldo joacă la Manchester United

Chiar dacă nu l-a numit pe Ronaldo, presa din Anglia a interpretat vorbele managerului ca un avertisment direct pentru lusitan. Prezent în fața jurnaliștilor la conferința de presă de dinaintea meciului cu Brighton, Ten Hag a avut o poziție tranșantă la adresa presei, punctând că nu este corect ce s-a întâmplat în ultimele zile referitor la acest caz, deoarece nu doar Ronaldo a fost ținta discursului său, așa cum s-a scos în evidență.
"Acum trebuie să subliniez că au fost mai mulți care au plecat, dar lumina reflectoarelor este pe Cristiano, ceea ce nu este corect. Am spus deja destul, că nu a fost corect ceea ce s-a întâmplat. Sunt lucruri pe care le semnalezi, le corectezi și mergi mai departe.
Eu sunt foarte mulțumit. Avem un atacant de top, sunt foarte fericit că este aici cu echipa și ne ținem de planul nostru", a spus Ten Hag, citat de Mirror.
Pentru meciul de duminică, Ten Hag l-a pierdut pe Anthony Martial, care părea că și-a câștigat un loc de titular după evoluțiile bune din pre-sezon. Întrebat dacă Ronaldo va fi folosit în prima etapă, antrenorul lui United nu a răspuns foarte convingător: "Vom vedea duminica. Cred că vom avea soluții pentru a rezolva problemele".
Manchester United a început foarte bine serie meciurilor amicale din această vară, câștigând primele 3 dispute: 4-0 cu Liverpool, 4-1 cu Melbourne Victory și 3-1 cu Crystal Palace. Ulterior, "diavolii" nu au mai avut aceleași prestații reușite, obținând doar remize în partidele cu Aston Villa (2-2) și Rayo Vallecano (1-1) și pierzând confruntarea cu Atletico Madrid (0-1).
Premier League
L'Equipe a dat explicații după excluderea lui Messi din nominalizările pentru Balonul de Aur
IERI LA 07:20
Premier League
Cum a gestionat Ten Hag eșecul suferit de United în Premier League. Care e situația lui Ronaldo
12/08/2022 LA 14:27