La o zi după eşecul cu Atletico Madrid, de sâmbătă, Ten Hag a programat un alt amical, în care a folosit cu precădere rezervele. Printre cei trimişi în teren din primul minut s-a numărat şi Cristiano Ronaldo, fotbalist care a revenit la Carrington abia săptămâna trecută, după ce a forţat transferul la o echipă de UCL toată vara. Mult în urmă cu pregătirea fizică, portughezul a rezistat doar o repriză în amicalul cu spaniolii, fiind schimbat la pauză. Nemulţumit, CR7 şi-a făcut bagajul şi a plecat de pe Old Trafford în timpul reprizei secunde, semn că îl interesează extrem de puţin ce se întâmplă cu United.
Fanii l-au pus la zid pentru modul în care tratează United şi pentru dezinteresul arătat, dar clubul a reacționat și a încercat să stingă conflictul. Oficialii din Teatrul Viselor au dezvăluit că nu au o problemă cu ce a făcut CR7, punctând totodată că portughezul nu a fost singurul jucător al echipei care a făcut acest lucru.
Dacă Ronaldo a găsit înţelegere la şefii lui United, nu acelaşi lucru se poate spune despre Ten Hag. Un adept al disciplinei, tehnicianul olandez a condamnat dur gestul făcut de portughez şi de ceilalţi jucători care nu au aşteptat finalul partidei şi au plecat de la stadion.
Liga
Dani Alves, dezvăluiri despre relația cu Ronaldo! "Acum că nu mai sunt la Barcelona, pot să vorbesc"
ACUM 20 ORE
"Nu accept cu siguranţă aşa ceva. Consider că un astfel de comportament este de neacceptat. Pentru toţi. Suntem o echipă şi trebuie să stăm uniţi până la final", a spus Ten Hag.

Ronaldo e mult în urmă cu pregătirea şi va fi rezervă, la United

Ronaldo are un singur obiectiv pentru noul sezon: să plece de la United şi să continue să evolueze în Champions League, competiţie în care e golgheter absolut. Momentan, nu există o ofertă concretă pentru el, iar United nu ia în calcul să îl lase liber de contract, cum spera vârful. Acesta mai are contract până în vara viitoare şi ar putea fi obligat să îşi ducă înţelegerea la capăt, deşi presa din Vest crede că ruptura e singura variantă plauzibilă.
Indiferent ce se va întâmpla, un lucru e clar. După ce a lipsit la toată pregătirea de vară, vârful de 37 de ani nu are vreo şansă să fie pe teren în primele meciuri de Premier League.
"Nu pot să spun în momentul ăsta (n.r. când ar putea fi titular la United). A lipsit pe toată durata pregătirii de vară şi e departe de a fi la acelaşi nivel cu jucătorii noştri de top. Are nevoie de timp şi are nevoie de meciuri pentru a recupera", spunea Ten Hag, înainte de amicalul cu Rayo Vallecano.
United debutează în noul sezon în acest weekend, când pe Teatrul Viselor va veni Brighton, formaţie care le-a predat o adevărată lecţie "diavolilor" în returul sezonului trecut. Fără Ronaldo, Ten Hag se va baza în ofensivă pe trioul Jadon Sancho - Martial - Rashford, cei trei evoluând constant bine în partidele de pregătire.
Premier League
Messi sau Ronaldo? Cine e fotbalistul alături de care ar vrea Kevin De Bruyne să joace
22/09/2022 LA 11:29
Fotbal
Start de vis! Echipele din TOP 5 campionate din Europa care încă nu au pierdut în acest sezon
20/09/2022 LA 06:16