Manchester United și Liverpool se înfruntă duminică, de la ora 18:30, în derby-ul etapei a 9-a din Premier League. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer, care are 3 meciuri consecutive fără victorie în campionat, va avea o misiune dificilă în fața jucătorilor lui Jurgen Klopp, care sunt neînvinși în acest sezon al campionatului englez.
Cu două zile înainte de meci, antrenorul 'diavolilor roșii' a fost înțepat de Jamie Carragher. Fostul fotbalist care a evoluat întreaga carieră în tricoul lui Liverpool a spus că Solskjaer nu se va ridica niciodată la înălțimea rivalilor de la Manchester City, Chelsea și Liverpool, explicându-și afirmația cu ajutorul unor comparații din cariera sa de jucător.
"John Terry era mai înalt decât mine și avea să fie mereu mai bun cu mingile trimise în aer. Rio Ferdinand a fost mai rapid și mai puternic... Eu am dat ce aveam mai bun, dar nimic din ce puteam face nu avea să-i suplinească vreodată pe cei doi. La fel este și cu Solskjaer în raport cu Klopp, Guardiola și Tuchel.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
Nu va fi niciodată la nivelul celor trei manageri pe care trebuie să-i învingă. El nu va fi niciodată ca ei, nu va avea niciodată acea seriozitate. Nu are prezența lui Klopp la Liverpool, nu are în spate trofeele pe care Guardiola le are la Barcelona, ​​Bayern Munchen și acum Manchester City, astfel încât atunci când vorbește, jucătorii îi pun la îndoială fiecare cuvânt.
Chelsea a fost locul în care este United de doi sau trei ani, dar ei au adus un manager care i-a dus la același nivel cu Liverpool și City foarte repede", a scris Carragher într-un articol pentru The Telegraph.

Înainte de United - Liverpool, se dă meciul declarațiilor

Acestea nu sunt primele înțepături între Carragher și Solskjaer. Fostul fotbalist a spus în weekend-ul trecut că Manchester United nu va putea câștiga niciodată titlul în Premier League sau trofeul Champions League, având nevoie de un antrenor mai bun.
În plus, după meciul cu Atalanta din a treia etapă a grupelor Champions League, Carragher a criticat modul în care Solskjaer a vorbit despre fanii lui United, arătându-se surprins că antrenorul i-a criticat pe aceștia.
"Cred că a fost un interviu ciudat. Comentariile pe care le-a făcut la adresa fanilor au fost prostești. Eu cred că fanii au câștigat partida în repriza a doua. Manchester United revine de la pauză într-un meci cu Atalanta de la 0-2, e normal ca oamenii să fie nemulțumiți.
Dar nu este numai acest meci, este vorba de o serie de meciuri slabe, plus prestația de la Leicester. Suporterii sunt la fel de importanți ca Ronaldo, Solskjaer sau schimbările care au avut loc în repriza a doua. A fost un lucru prostesc să spui că suporterii pot mai mult de atât când ei au jucat un rol uriaș în câștigarea meciului.
Dacă Manchester United o bate duminică pe Liverpool, fanii vor avea un rol mai mare decât jucătorii de pe teren, pentru că United nu are jucători mai buni decât Liverpool, așa că vor avea nevoie de susținere", a spus Jamie Carragher.
Partida dintre Manchester United și Liverpool este programată duminică, de la ora 18:30, și va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Cupa Mondială FIFA
Anglia a avut un debut de vis în Qatar, dar Carragher e impresionat de jucătorul unei alte naționale
24/11/2022 LA 14:15