Cristiano Ronaldo s-a despărțit la finalul săptămânii trecute de Juventus, întorcându-se la Manchester United după 12 ani. După anunțul transferului, unele voci s-au întrebat dacă portughezul, care a împlinit 36 de ani la începutul lunii februarie, va putea face față campionatului englez.
În urma acestor speculații, antrenorul lui United a vorbit despre starea fizică a lui Ronaldo. Ole Gunnar Solskjaer a dezvăluit că lusitanul este 'obsedat' de a le închide gura celor mai răutăcioși, motiv pentru care va face totul pentru a le demonstra de ce este în stare.
"Sunt convins că îi plac toate discuțiile despre faptul că ar fi prea bătrân, o ia personal și va arăta ce poate face. Este un mare jucător și un mare om. Mă bucur că eu continui să construiesc această echipă, el va aduce ceva complet diferit. Cred că toată lumea abia așteaptă să-l avem pe Cristiano în echipă, cu actele făcute, și să lucreze cu el.
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 6 ORE
Sperăm ca Ronaldo să ne arate ce a făcut în carieră. Știm că e un jucător mai experimentat față de atunci când a fost aici ultima dată, a evoluat și a avut o carieră incredibilă", a spus tehnicianul.
Cristiano a mai evoluat la Manchester United în perioada 2003-2009, reușind 118 goluri în 292 de partide oficiale.

Ce număr ar putea avea Ronaldo la United

După revenirea la United, portughezul, unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume, trebuie să-și aleagă acum numărul pe care îl va avea în echipa lui Ole Gunnar Solskjaer.
Cel mai probabil, Ronaldo nu va putea evolua în tricoul în care a devenit celebru, cel cu numărul 7, pentru că acesta îi aparține lui Edinson Cavani, iar potrivit regulamentului din Premier League, numărul nu mai poate fi schimbat după startul unui sezon.
Printre numerele disponibile din care Ronaldo își poate alege la United, se află 12, purtat în trecut de mari jucători ai 'diavolilor roșii', cum ar fi Sir Bobby Charlton, Denis Law și Paul Scholes, 15 și 24, în care a fost văzut anterior, printre alții, David Beckham, și 28.
Acesta este singurul număr cu care portughezul are o legătură sentimentală, fiind cel pe care l-a purtat în primul său sezon la Sporting Lisabona, inclusiv în acel amical în care i-a impresionat pe șefii lui United, care l-au transferat apoi în Premier League.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23