Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola i-a dat replica lui Patrice Evra: "Poate vrea să lucreze la Manchester United"

Alex Masgras

Publicat 11/05/2022 la 14:15 GMT+3

Pep Guardiola a fost criticat de Patrice Evra, fostul jucător de la Manchester United, care a spus despre antrenorul spaniol că nu se poate impune în fața unor jucători cu personalitate. Răspunsul lui Guardiola a venit imediat, spunând că îi poate înșira o listă lungă de jucători cu personalitate pe care i-a antrenat la Barcelona, Bayern Munchen sau Manchester City.

Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Patrice Evra a surprins cu declarațiile făcute despre Pep Guardiola. Francezul nu l-a menajat deloc pe antrenorul lui Manchester City, spunând despre acesta că nu poate antrena jucători fără personalitate. De asemenea, el a atacat și clubul antrenat de către spaniol, spunând că jucătorii care aleg să meargă pe Etihad o fac pentru bani.
În urma acestor declarații, răspunsul lui Pep Guardiola nu a întârziat să apară, iar spaniolul l-a asigurat pe Evra că poate numi o mulțime de jucători cu personalitate pe care i-a antrenat la Barcelona, Bayern Munchen sau Manchester City. De asemenea, Guardiola a glumit pe acest subiect, spunând că Evra încearcă să facă rost de un post la fosta sa echipă, Manchester United:
"Nu vreau personalitate? Nu sunt de acord, Patrice. Nu joc eu. Am nevoie de jucători cu personalitate și de jucători buni pe teren. Altfel nu aș fi aici.
Nu am citit ce a spus. Am avut jucători incredibili în trecutul meu la Barcelona, Bayern și Manchester City. Pot să fac o listă bună în ceea ce privește personalitatea și caracterul. Cei mai mulți au câștigat Cupe Mondiale, Campionate Europene, Ligi ale Campionilor, campionate interne. Patrice, dacă am fi lucrat împreună, ți-aș fi arătat personalitatea și caracterul jucătorilor mei.
Poate Evra are dreptate sau poate încearcă să dea o declarație bună pentru a reveni la Manchester United, pentru a lucra acolo. Poate are o șansă acum.", a spus Pep Guardiola, potrivit GOAL.
Citește și:

Manchester City joacă în această seară la Wolverhampton

După eliminarea din semifinalele UEFA Champions League, singurul obiectiv al celor de la Manchester City din acest final de sezon a rămas câștigarea titlului în Premier League. Echipa lui Pep Guardiola se află pe primul loc în Anglia, la egalitate de puncte cu Liverpool, dar cu un golaveraj mai bun și cu un meci mai puțin disputat.
În această seară, "cetățenii" se pot apropia și mai mult de titlul de campioană, în cazul unei victorii pe Molineux Stadium, acolo unde o vor întâlni pe Wolverhampton.
Wolverhampton – Manchester City se joacă în această seară de la ora 22:15, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Programul Premier League - 10, 11, 12 mai 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo