Paul Pogba a intrat în ultimele 6 luni de contract la Manchester United, iar presa din Anglia anunța vineri că francezului i-a fost oferit un nou contract vara trecută, care l-ar fi făcut cel mai bine plătit jucător din Premier League: 500,000 de lire sterline pe săptămână.
Cu toate acestea, informația a fost dezmințită de francez, prin intermediul purtătorului său de cuvânt. Citat de Daily Mail, acesta a declarat că în ultimele luni nu i-a fost oferită o nouă înțelegere, iar în acest moment este concentrat numai pe recuperarea sa:
"Pentru a lămuri informațiile apărute în presă, lui Paul nu i s-a oferit un nou contract în ultimele luni. Paul este concentrat total pe recuperarea sa, în dorința de a își ajuta echipa cât mai repede cu putință".
Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
ACUM O ORĂ

Paul Pogba a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Manchester United

Accidentat în luna noiembrie la naționala Franței, Paul Pogba este în plin proces de recuperare. Acesta a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Manchester United și este liber să negocieze cu orice echipă din afara Angliei. În cazul în care cele două părți nu se vor înțelege, Pogba va părăsi gruparea de pe Old Trafford pentru a doua oară din postura de jucător liber de contract, lucru care s-a mai întâmplat și în 2012, atunci când a ajuns la Juventus.
https://i.eurosport.com/2021/10/29/3245041.jpg
Acesta a revenit la Manchester United în 2016, atunci când "diavolii roșii" au plătit 105 milioane de euro, sumă record la vremea respectivă. În acest moment, mai multe cluburi ar fi interesate de francez, printre care Juventus, fosta sa echipă, dar și Paris Saint-Germain sau Real Madrid.
Paul Pogba s-a accidentat în luna noiembrie la un antrenament al naționalei Angliei, iar ultima sa partidă în Premier League a fost contra lui Liverpool, atunci când a primit cartonașul roșu, la câteva minute după ce a fost introdus pe teren. Manchester United trece printr-o perioadă dificilă, chiar și cu noul antrenor interimar, Ralf Rangnick, iar Pogba se numără printre cei 17 jucători nemulțumiți din cadrul echipei.
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 2 ORE
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM 6 ORE