După o primă repriză excelentă la mijlocul acestei săptămâni, pe Turf Moor, cu Burnley (1-1), United a făcut iar 45 de minute destul de solide, pentru ca în a doua parte să cedeze inițiativa. De Gea a fost iar cel mai bun om al "diavolilor", ceea ce arată clar ce handicap are gruparea de pe Old Trafford în lupta pentru locul 4.
Ralf Rangnick a încercat să aibă un discurs pozitiv, scoțând în evidență și lucrurile bune, însă e clar că germanul nu știe ce se întâmplă cu fotbaliștii săi, care au scăderi de formă impardonabile pe parcursul unui meci.
"Am început în aceeași manieră (n.r. ca în partida cu Burnley), am reușit un gol grozav. A fost o reușită excelentă din toate punctele de vedere, am legat pasele perfect. Dar, apoi, ne-am oprit din a mai juca în acea manieră. Încă de la finalul primei reprize am scăzut turația. Chiar dacă în ultimele 20 de minute ne-am creat iar ocazii, rezultatul nu e cel pe care ni-l doream", a spus tehnicianul lui United după remiza de azi.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
CITEȘTE ȘI:
ROMAN ABRAMOVICH VREA SĂ CUMPERE UN CLUB ISTORIC

Rangnick, nemulțumit că United nu poate profita de avantajul creat

Southampton pierdea anul trecut pe Old Trafford cu 9-0, astfel că destui fani sperau să vadă un adevărat spectacol azi, mai ales că echipa gazdă fusese restantă în ultima perioadă la acest capitol.
"Sfinții" nu au părut deloc obosiți după victoria de la Londra, cu Tottenham, și au făcut iar o partidă mare, spre surprinderea lui Rangnick, care, fair-play, a lăudat jocul formației lui Hasenhuttl.
"Trebuie să scoatem în evidență și adversarul, nu doar erorile noastre. Southampton a făcut un meci foarte bun, excelent din punct de vedere tactic, a avut intensitate pe toată durata partidei. Nu e o formație în fața căreia să joci ușor, iar noi nu am fost inspirați la finalizare", a mai spus Rangnick.
United are o problemă uriașă, în ideea în care și-a obișnuit fanii să deblocheze rapid tabela, dar să nu reușească să țină de rezultat. Deși, teoretic, ar trebui să se desprindă în acest context, în condițiile în care adversarele urcă mai mult, în tentativa de a egala.
"A fost al 4-lea meci din ultimele 5 sau 6 în care avem 1-0 sau 2-0 și nu câștigăm cele 3 puncte. Sunt cel puțin 6 puncte pierdute astfel. Nu ai voie să pierzi atâtea puncte din poziția de echipă care conduce, dar am încredere că vom arăta altfel în partida următoare, cu Brighton", a concluzionat germanul.
United este pe locul 5 în Premier League, dar are cu două meciuri în plus față de Arsenal, care e la un singur punct în spate. Și Spurs, care are de recuperat un deficit de 4 puncte față de "diavoli" sunt foarte periculoși, trupa lui Conte având cu 3 meciuri mai puțin decât Ronaldo&Co.
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12
Premier League
Son, dezamăgit de decizia lui Conte de a-l schimba în duelul cu Arsenal! De ce voia să continue
13/05/2022 LA 08:27