Ralf Rangnick are misiunea de a o readuce pe Manchester United în prim planul fotbalului englez și european, iar germanul și-a făcut deja un plan pe termen lung. Deși acesta va conduce echipa de pe bancă doar până în vară, ulterior va avea un rol important în club și va fi omul care va decide în mare măsură politica de transferuri.
Conform presei engleze, Rangnick și-a stabilit deja câteva ținte de transfer și va avea la dispoziție în jur de 100 de milioane de lire sterline în iarnă pentru a aduce jucătorii de care consideră că are nevoie. United are un lot numeros, iar venirea unor noi fotbaliști va pecetlui definitiv soarta unora care se află sub contract cu clubul de pe Old Trafford.
Mirror.co.uk notează că cel puțin 6 jucători vor pleca de la United în vara viitoare sau chiar mai repede, în perioada de mercato din iarnă. Trei dintre aceștia își vor termina contractele și din varii motive acestea nu le vor fi prelungite. Este vorba despre Paul Pogba (francezul a refuzat toate ofertele de prelungire și pare hotărât să plece), Edinson Cavani (este nemulțumit că joacă prea puțin și vrea să plece) și Jesse Lingard.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56
Acestora li se adaugă alți trei fotbaliști care au avut un randament sub așteptări în ultima vreme și probabil nu vor intra în vederile lui Rangnick. Aceștia sunt Donny Van De Beek, Anthony Martial și Diogo Dalot.
Citește și:

Rangnick a recunoscut că a fost ofertat de Chelsea în 2020

Rangnick a susținut astăzi prima conferință de presă în calitate de antrenor al lui United, iar germanul a recunoscut că ar fi putut ajunge mai repede în Premier League. În iarna anului trecut, Chelsea i-a făcut o ofertă, după ce l-a demis pe Lampard, dar Rangnick a refuzat.
"La momentul în care Chelsea m-a contactat, ei au vorbit doar despre posibilitatea de a fi interimar patru luni fără să existe posibilitatea unei colaborări pe termen lung. Aici vorbim de șase luni și jumătate și apoi un rol de consilier pe o perioadă de doi ani. Dacă un club precum Manchester United te contactează, nu poți să-l refuzi.", a afirmat Rangnick, citat de
Primul meci al lui Rangnick pe banca lui Manchester United va fi cel cu Cristal Palace, care va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player duminică, de la ora 16:00.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/03/3264935.jpg
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50