Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo, desemnat jucătorul lunii septembrie în Premier League! Pe cine a învins portughezul

Andrei Nicolae

Publicat 08/10/2021 la 14:19 GMT+3

CR7 a obținut primul premiu individual după revenirea lui pe Old Trafford. El a marcat 3 goluri în primele două jocuri din campionat, cu Newcastle și West Ham United.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a fost votat jucătorul nr. 1 al lunii septembrie în Premier League. Acesta este și primul premiu individual pe care l-a câștigat, după revenirea pe Old Trafford. În primul mandat la Manchester United, el a mai revendicat premiul în alte patru ocazii.
Portughezul a avut un impact imediat asupra echipei lui Ole Gunnar Solskjaer, după ce a fost transferat de la Juventus. În luna septembrie, el a marcat 3 goluri în tot atâtea jocuri. Primele două au fost realizate cu Newcastle (4-1), apoi și-a ajutat echipa să revină cu West Ham de la 0-1, în final Manchester impunându-se în respectiva întâlnire cu 2-1.

Ronaldo, desemnat jucătorul lunii septembrie în Premier League! Pe cine a învins portughezul

Ultimul premiul al lui Ronaldo pentru "jucătorul lunii" a fost câștigat în martie 2008. Acel decalaj de peste 13 ani între două premii individuale este și cel mai lung din istoria Premier League.
Atacantul echipei Manchester United a câștigat o bătălie cu alți 5 jucători aflați pe lista scurtă, Joao Cancelo, Antonio Rudiger, Allan Saint-Maximin, Mohamed Salah și Ismaila Sarr.
Ronaldo a marcat încă 2 goluri pentru echipă în Liga Campionilor. Cel cu Villarreal a fost chiar decisiv, venind în minutul 95 (scor 2-1). Portughezul și-a demonstrat clasa de golgheter, dar Manchester United nu arată încă a echipă de titlu. Ba chiar, sunt voci în Anglia care susțin că atacantul nu a adus niciun plus pentru echipă.
"United rămâne o formație plină de individualități, nu o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Cristiano Ronaldo a contribuit la asta, nu a ajutat, din păcate pentru ei. Chiar dacă au un lot extraordinar, nu sunt la nivelul lui Chelsea, Manchester City și Liverpool. Să pierzi 5 puncte în ultimele două meciuri de acasă arată inconstanța", a comentat Carragher pentru The Sun.
În pauza internațională, Manchester United este pe locul 4, cu 14 puncte, fiind la 2 puncte de liderul Chelsea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo