Cristiano Ronaldo a fost votat jucătorul nr. 1 al lunii septembrie în Premier League. Acesta este și primul premiu individual pe care l-a câștigat, după revenirea pe Old Trafford. În primul mandat la Manchester United, el a mai revendicat premiul în alte patru ocazii.
Portughezul a avut un impact imediat asupra echipei lui Ole Gunnar Solskjaer, după ce a fost transferat de la Juventus. În luna septembrie, el a marcat 3 goluri în tot atâtea jocuri. Primele două au fost realizate cu Newcastle (4-1), apoi și-a ajutat echipa să revină cu West Ham de la 0-1, în final Manchester impunându-se în respectiva întâlnire cu 2-1.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Ronaldo, desemnat jucătorul lunii septembrie în Premier League! Pe cine a învins portughezul

Ultimul premiul al lui Ronaldo pentru "jucătorul lunii" a fost câștigat în martie 2008. Acel decalaj de peste 13 ani între două premii individuale este și cel mai lung din istoria Premier League.
Atacantul echipei Manchester United a câștigat o bătălie cu alți 5 jucători aflați pe lista scurtă, Joao Cancelo, Antonio Rudiger, Allan Saint-Maximin, Mohamed Salah și Ismaila Sarr.
Ronaldo a marcat încă 2 goluri pentru echipă în Liga Campionilor. Cel cu Villarreal a fost chiar decisiv, venind în minutul 95 (scor 2-1). Portughezul și-a demonstrat clasa de golgheter, dar Manchester United nu arată încă a echipă de titlu. Ba chiar, sunt voci în Anglia care susțin că atacantul nu a adus niciun plus pentru echipă.
"United rămâne o formație plină de individualități, nu o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Cristiano Ronaldo a contribuit la asta, nu a ajutat, din păcate pentru ei. Chiar dacă au un lot extraordinar, nu sunt la nivelul lui Chelsea, Manchester City și Liverpool. Să pierzi 5 puncte în ultimele două meciuri de acasă arată inconstanța", a comentat Carragher pentru The Sun.
În pauza internațională, Manchester United este pe locul 4, cu 14 puncte, fiind la 2 puncte de liderul Chelsea.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47