Manchester United a suferit în weekend prima înfrângere din acest sezon de Premier League, echipa lui Ole Gunnar Solskjaer fiind învinsă cu scorul de 1-0 de Aston Villa. Bruno Fernandes ar fi putut schimba soarta meciului în prelungiri, când a executat o lovitură de la 11 metri. Golgheterul lui United în sezonul precedent a ratat, însă, penalty-ul sub privirile lui Cristiano Ronaldo.

A vrut Ronaldo să bată penaltyul în locul lui Bruno Fernandes? Pogba pare să îl oprească

Tim Sherwood consideră că tocmai prezența starului portughez acolo a fost cea care l-a determinat pe Bruno Fernandes să rateze de la 11 metri, lucru care nu i s-a întâmplat de prea multe ori de-a lungul carierei.
Fotbal
Răsturnare de situație în cazul transferului lui Ronaldo la Al Nassr! Anunțul presei din Portugalia
ACUM 4 ORE
Fostul antrenor al lui Tottenham a declarat că, din punctul său de vedere, fundașul lui United și-a pierdut șansele de a mai executa vreun penalty, această misiune urmând a-i fi încredințată lui Ronaldo.
"Aș spune că mai are foarte puține șanse să mai execute penalty-uri. El de obicei nu ratează de la 11 metri. Nu l-am văzut niciodată șutând mingea peste bara transversală. Așteaptă întotdeauna ca portarul să se arunce și trimite apoi balonul în celălalt colț.
Acum este vorba despre presiunea pusă de altcineva. Personajul principal este aici Ronaldo, 100% prezența lui pe teren i-a distorsionat gândurile. Știa că avea doar o singură șansă și cred că tocmai și-a ratat-o", a declarat Tim Sherwood, potrivit Sky Sports.

Cum a reacționat Bruno Fernandes după penalty-ul ratat

După ratarea cu Aston Villa, Bruno Fernandes a rămas cu un sentiment de frustrare. La câteva ore după finalul partidei, portughezul a ținut să posteze pe rețelele de socializare un mesaj prin care a promis că va reveni și mai puternic.
"Nimeni nu este mai frustrat și dezamăgit decât mine, pentru că am ratat penalty-ul și a rezultat astfel și o înfrângere. Mi-am asumat întotdeauna responsabilitățile și le-am îmbrățișat întotdeauna sub presiune, în momente ca acestea. Acum am eșuat. Dar am înfruntat provocarea cu aceeași ambiție și responsabilitate ca atunci când, în multe alte ocazii, mingea a ajuns în plasă.
Critica și opiniile în contradictoriu sunt o parte importantă a fotbalului. Am învățat să trăiesc cu ele, chiar m-am folosit de ele pentru a merge înainte. Consider că totul este o parte foarte importantă a angajamentului meu de a nu înceta niciodată să încerc să mă îmbunătățesc.
Astăzi mi-am asumat încă o dată responsabilitatea care mi-a fost oferită încă de când am venit la United și fără nici o teamă voi face același lucru ori de câte ori se va apela la mine.
Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat după fluierul final! Auzindu-vă cântându-mi numele pe stadion a fost foarte emoționant.Voi reveni mai puternic, pentru că acestea sunt standardele pe care le respect, dar mai ales pentru colegii mei și fanii noștri care ne-au sprijinit întotdeauna", a fost mesajul fotbalistului.

Premier League | Manchester United - Aston Villa 0-1

Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
ACUM 6 ORE
Cupa Mondială FIFA
Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea despre înțelegerea cu Al Nassr! Răspunsul fără ezitare al starului
ACUM 7 ORE