După un început promițător de sezon, în care a reușit 7 pase decisive în primele 4 etape, Pogba a redevenit fotbalistul inconstant pe care toți fanii îl cunosc din ultimele sezoane. Aseară, Solskjaer a preferat un cuplu de mijlocași centrali format din Fred și McTominay, dar a decis să îl introducă pe fotbalistul revenit pe Old Trafford de la Juventus la pauză.
Rezulatul? Pogba a "contribuit" decisiv la ultimul gol al partidei, gafând impardonabil, pentru ca la scurt timp să producă un fault cinic și fără logică, ceea ce i-a atras eliminarea. Paul Scholes, fotbalist care a scris istorie pentru United pe aproximativ același post cu jucătorul din Hexagon, s-a lansat într-un atac destul de dur. De obicei foarte cumpătat în declarații, fostul mare mijlocaș englez a ajuns la capătul răbdării după cea mai umilitoare înfrângere a echipei de suflet, pe teren propriu, cu Liverpool.
"Am înțeles introducerea lui Pogba la pauză. Aveam nevoie de mai mult consistență la mijloc și era nevoie ca adversarul să înceapă să ne respecte mai mult, din punct de vedere al jocului. Ce a făcut Pogba? A oferit un cadou pentru golul de 5-0, apoi, la 10 minute distanță face acel tackling fără niciun sens, care îi aduce cartonașul roșu. A lăsat echipa în 10 oameni. A cauzat numai probleme în ultimii doi ani. Nu semnează contractul de prelungire, ține clubul în șah prin declarațiile impresarului, nu știi când și dacă te poți baza pe el. Apoi intră și face ce a făcut cu Liverpool. Va mai juca vreodată în tricoul lui United după ce a făcut aseară? Să mă înțelegeți, nu îl învinuiesc pe Ole că l-a băgat, era nevoie de mai multă consistență la mijloc, vorbesc strict de ce a arătat și a făcut Pogba. Probabil va mai juca, dar vă spun sincer: nu cred că United ar avea de pierdut dacă francezul nu ar mai evolua vreodată pentru noi", a spus Scholes pentru Sky Sports.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
04/12/2022 LA 11:59
CITEȘTE ȘI:
CRISTIANO RONALDO, MESAJ VEHEMENT DUPĂ ÎNFRÂNGEREA CU LIVERPOOL: "NU EXISTĂ ALT VINOVAT!"

Scholes, după United - Liverpool 0-5: "Dezamăgitor, un cuvânt prea moale"

În ceea ce privește partida propriu-zisă, United a intrat fără a fi concentrată pe teren, lucru care justifică pe deplin cele două goluri rapide primite. Exuberanța de după partida cu Atalanta și-a spus cuvântul, "diavolii" neînțelegând că împotriva unui adversar puternic, care face un contra-pressing perfect și ratează puțin, nu au nicio șansă.
"Să spui că e un rezultat dezamăgitor nu e suficient pentru ce s-a întâmplat pe teren. Cred că am realizat cu toții unde se află echipa, managerul nostru a rămas parcă încremenit la partida cu Atalanta. S-a tot vorbit de acea revenire, dar nu ai cum să te aștepți la o victorie contra lui Liverpool, în condițiile date, e o echipă prea valoroasă, are prea multă calitate", a mai spus Ole.
Pentru United, care e pe 7 în clasament, la 8 puncte de liderul Chelsea, urmează o perioadă teribilă, cu partide contra lui Spurs, Atalanta, City, Chelsea și Arsenal în următoarea lună.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Franța pare blestemată la acest Mondial! Un titular s-a accidentat și ratează restul turneului
23/11/2022 LA 07:32
Cupa Mondială FIFA
Didier Deschamps s-a hotărât în privința înlocuitorului lui Benzema! Anunțul selecționerului Franței
20/11/2022 LA 11:22