Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șefii lui Manchester United s-au decis! Solskjaer va mai sta pe banca echipei și la meciurile cu Tottenham și Atalanta

Bianca Dumitru

Publicat 26/10/2021 la 17:22 GMT+3

Manchester United a ajuns la 3 meciuri fără victorie în Premier League, însă Ole Gunnar Solskjaer mai găsește încă înțelegere la șefii săi. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, antrenorul va mai sta cel puțin o săptămână pe banca 'diavolilor roșii', respectiv până la meciurile cu Tottenham și Atalanta.

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 20: Bruno Fernandes and Cristiano Ronaldo of Manchester United react to conceding a goal to Mario Pasalic of Atalanta during the UEFA Champions League group F match between Manchester United and Atalanta at Old Trafford on Oc

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a suferit duminică una dintre cele mai drastice înfrângeri din istorie în fața lui Liverpool. Echipa lui Jurgen Klopp s-a impus cu scorul de 5-0 pe Old Trafford, grație golurilor marcate de Keita, Jota și Salah, care a reușit un hat-trick.
În ciuda faptului că 'diavolii roșii' nu au mai câștigat de 3 etape în Premier League, iar presa din Anglia a dezbătut intens cine va fi înlocuitorul lui Ole Gunnar Solskjaer, șefii lui United încă mai au înțelegere pentru antrenorul de 48 de ani.
Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Solskjaer a condus astăzi antrenamentul echipei, sesiune la care a fost prezent și Sir Alex Ferguson. Oficialii lui United au stabilit să-i mai dea o șansă norvegianului, care va sta pe banca 'diavolilor roșii' atât la meciul cu Tottenham, din a 10-a etapă a Premier League, cât și pentru partida cu Atalanta, din a patra rundă a grupelor Champions League.
Apoi, în funcție de rezultatele pe care Manchester United le va obține, șefii îi vor decide viitorul lui Solskjaer.

Cristiano Ronaldo l-a ironizat pe Solskjaer în timpul meciului cu Liverpool

Cristiano Ronaldo nu s-a ferit să-și arate nemulțumirile și frustrarea chiar pe teren, după unul dintre golurile marcate de golgheterul 'cormoranilor'.
Portughezul a fost surprins de camerele video în timp ce dădea agitat din mâini, ironizându-l pe Ole Gunnar Solskjaer și maniera în care încearcă să le transmită jucătorilor tactica sa în timpul partidelor.
Imaginile au devenit virale, iar majoritatea fanilor fotbalului s-au amuzat, cei ai lui United exprimându-și pe rețelele de socializare și supărarea față de staff-ul tehnic al echipei care nu reușește să mai câștige în Premier League.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo