Lotul lui Manchester United este o adevărată aglomerație de staruri, dar nu toți super-jucătorii pe care îi are Solskjaer la dispoziție își găsesc locul în echipă. Astfel, clubul intenționează să renunțe la o parte dintre fotbaliștii săi importanți în perioada de transferuri care urmează, pentru a scăpa de salariile mari ale acestora, dar și pentru a face rost de bani în vederea unor noi achiziții.
Jurnaliștii de la Daily Mail susțin că Solskjaer este hotărât să renunțe la 7 fotbaliști în mercato-ul din ianuarie. Cele mai importante nume de pe această listă sunt Anthony Martial, Jesse Lingard și Donny van de Beek. Francezul a devenit o umbră a fotbalistului care impresiona în urmă cu câțiva ani și nu mai reprezintă o soluție pentru atacul "diavolilor", mai ales după ce Cristiano Ronaldo a revenit pe Old Trafford. Lingard a renăscut la West Ham în a 2-a parte a sezonului trecut, dar nici el nu pare să aibă capacitatea de a se impune în prima echipă a lui Solskjaer.
De asemenea, antrenorul norvegian pare că și-a pierdut răbdarea cu Van de Beek, olandezul având evoluții cu mult sub așteptări de când a ajuns în Premier League. Ceilalți 4 jucători care ar putea-o părăsi pe United peste câteva luni sunt Phil Jones, Eric Bailly, Diogo Dalot și Alex Telles.
Premier League
Începe noua eră "Newcastle": primul jucător contactat de miliardarii din Premier League
09/10/2021 LA 09:26
https://i.eurosport.com/2021/09/17/3221979.jpg

Man United va forța în iarnă transferul lui Declan Rice

Intenția celor de la United de a vinde mai mulți fotbaliști în iarnă se datorează faptului că gruparea de pe Old Trafford își dorește achiziția unor jucători care să aducă un plus de valoare echipei, iar principalul post vizat este cel de mijlocaș central.
Cum viitorul lui Pogba este în aer, Solskjaer vrea neapărat un mijlocaș box-to-box de valoare, iar Declan Rice este principala țintă. Căpitanul lui West Ham a fost pe lista "diavolilor" și în această vară, dar oficialii londonezilor au ținut la preț și cele două părți nu au ajuns la un consens. Rice are o cotă de piață de 70 de milioane de €, dar "ciocănarii" cer o sumă chiar mai mare în schimbul său.
O altă variantă vehiculată în ultimele zile de presa engleză este transferul lui Jude Bellingham de la Borussia Dortmund. Deși are numai 18 ani, internaționalul englez a demonstrat că are maturitatea necesară de a juca la cel mai înalt nivel, iar United este printre cluburile interesate de tânărul jucător.
Liga Campionilor UEFA
UEFA a ales golul săptămânii în Champions League! Cum arată topul celor mai frumoase reușite
30/09/2021 LA 14:25
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
24/09/2021 LA 06:03