Manchester City a făcut o ofertă concretă pentru mijlocașul celor de la Aston Villa, Jack Grealish. Conform The Telegraph, cetățenii au făcut o ofertă de 117 milioane de euro, ceea ce l-ar face pe Grealish cel mai scump jucător din istoria Premier League. Interesul celor de la Manchester City pentru Jack Grealish nu este o noutate, echipa lui Pep Guardiola fiind interesate de englez de câteva luni bune. De asemenea, s-a speculat că și Manchester United ar dori să îl cumpere pe Grealish, dar Aston Villa a refuzat orice ofertă până acum.
În sezonul trecut, Jack Grealish a fost cel mai bun jucător pentru Aston Villa. În 26 de partide, mijlocașul în vârstă de 25 de ani a marcat 6 goluri și a oferit 10 pase de gol.
Premier League
Frank Lampard a devenit favorit să preia Everton. Cine mai figurează pe lista clubului
ACUM 24 MINUTE

Harry Kane, dorit și el de Pep Guardiola

Grealish nu este singurul jucător dorit de Pep Guardiola la Manchester City. Harry Kane, golgheterul din sezonul trecut de Premier League și unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Tottenham, se află pe lista antrenorului spaniol. "Cetățenii" pregătiseră 100 de milioane de lire sterline pentru atacantul englez, dar se pare că trebuie să bage mâna mai adânc în buzunar, deoarece președintele celor de la Spurs, Daniel Levy, cere 150 de milioane de lire sterline în schimbul lui Harry Kane.
Aducerea lui Jack Grealish ar reprezenta o adevărată lovitură de imagine, dar și un semn că City își dorește să păstreze trofeul de campioană, dar și să câștige trofeul Champions League pentru prima dată în istorie. Totuși, și Aston Villa caută să-și consolideze echipa. L-a transferat pe Emi Buendia de la Norwich City pentru 33 de milioane de lire sterline și i-a făcut lui Leverkusen o ofertă de 25 de milioane de lire sterline pentru vârful Leon Bailey.
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM 11 ORE
Premier League
Manchester United pregătește deja perioada de mercato din vară! Pe cine au pus ochii "diavolii"
IERI LA 17:21