Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thomas Frank și Graham Potter cer amânarea meciurilor din Premier League și Cupa Ligii Angliei

Alex Masgras

Publicat 16/12/2021 la 14:45 GMT+2

Thomas Frank cere amânarea meciurilor din următoarea săptămână de Premier League, din cauza numărului ridicat de infectări din cadrul cluburilor. Mai multe partide au fost amânate, iar numărul de infectați crește zilnic.

Thomas Frank

Credit imagine: Getty Images

Premier League se confruntă cu o situație dificilă. Seara trecută, cu doar două ore și jumătate înainte de fluierul de start, partida dintre Burnley și Watford a fost amânată din cauza numărului mare de infectați de la oaspeți. Aceasta este a treia partidă amânată din cauza infectărilor cu Covid-19, după ce și partidele Brighton-Tottenham și Brentford-Manchester United au fost amânate.
În cursul zilei de astăzi, o nouă partidă a fost amânată, chiar în ziua disputării partidei. Leicester-Tottenham nu se va mai disputa în această seară, din cauza numărului mare de infectați de la Leicester.
Thomas Frank, antrenorul lui Brentford, crede că partidele din următoarea săptămână din Premier League și Cupa Ligii Angliei trebuie amânate.
"Numărul de cazuri a scăpat de sub control printre cluburile din Premier League. Toată lumea se confruntă cu această problemă și toată lumea are o problemă în acest moment. Amânarea acestei etape din Premier League și meciurile din Carabao Cup le-ar da tuturor o săptămână de respiro", a declarat Thomas Frank, antrenorul lui Brentford.

Graham Potter, antrenorul lui Brighton, nu știe cât se mai poate continua în acest mod

Graham Potter, tehnicianul celor de la Brighton, este în asentimentul omologului său de la Brentford. După înfrângerea de seara trecută în fața lui Wolverhampton, acesta a declarat că echipa sa a încercat să amâne partida, din cauza infectărilor cu Covid.
"Ținând cont de direcția în care mergem, nu sunt sigur cât mai putem continua în acest mod. Toată lumea vrea ca fotbalul să meargă mai departe, dar vrem și ca viața să meargă mai departe, iar sănătatea este cel mai important lucru.
Am avut câteva probleme în această săptămână care ne-au dat peste cap, pentru că totul s-a întâmplat foarte repede. Dacă lucrurile vor continua așa, va trebui să ne gândim serios (n.r. la amânarea partidelor).
Premier League Today
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo