Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Troy Deeney: "Ăsta am fost eu... Încercam să-mi fac o carieră și eram cu un traficant de droguri în portbagajul mașinii"

Andrei Nicolae

Actualizat 25/09/2021 la 16:52 GMT+3

Troy Deeney, jucător care a activat 11 ani la Watford, a relatat o poveste de film pentru The Sun, în care a fost direct implicat fără știrea lui.

Watford's English striker Troy Deeney gestures during the English Premier League football match between Watford and Leicester City at Vicarage Road Stadium in Watford, north of London on June 20, 2020

Credit imagine: Getty Images

Troy Deeney, unul dintre jucătorii de legendă ai nou-promovatei Watford, transferat însă la Birmingham în vară, a făcut câteva dezvăluiri șocante într-o rubrică în tabloidul The Sun.
La începutul carierei sale, când încerca să se impună la Walsall, tatăl său l-a luat de la stadion într-o mașină în care a încuiat în portbagaj un bărbat, traficant de droguri.

Troy Deeney: "Știam că tata nu are mașină. Nici nu avea permis"

Atacantul și-a amintit o poveste legată de tatăl său adoptiv, Paul Anthony Burke, care l-a luat într-un Mercedes albastru necunoscut, după un joc disputat cu Northampton.
"Când am ieșit de la vestiare, tata mă aștepta cu un Mercedes albastru. Știam că nu are mașină. Nici nu avea permis. Nu reușise niciodată să treacă de examen. Am presupus că Mercedesul a fost împrumutat, dar am urcat în mașină și am pornit la drum", și-a început istorisirea atacantul.
Troy Deeney, în vârstă de 33 de ani, juca pentru Walsall când a avut loc incidentul cu tatăl său. Fotbalistul a dezvăluit că la început nu a fost conștient de faptul că în portbagaj era un bărbat. În primă fază, discuția dintre tată și fiu a început despre meciul cu Northampton.
Troy Deeney reacts after scoring the first goal from the penalty spot during the Premier League match between Watford and Chelsea
"Muzica era la un volum destul de ridicat și am discutat despre joc. Ceva mai târziu ne-am oprit la benzinărie pentru a alimenta mașina. Atunci, muzica a dispărut și am auzit o lovitură venind din spate", a relatat Troy Deeney. Tatăl i-a spus atunci ceva de genul: "Nu-ți face griji pentru asta. Este cineva acolo, dar o să-l mai las puțin în portbagaj. Îi datorează prietenului meu niște bani, așa că l-am luat într-o mică călătorie. L-am hrănit și este bine. Îl voi da drumul mai târziu și pariez că plătește".

Bărbatul închis era un traficant de droguri

Deeney a continuat apoi povestea în The Sun: "Ăsta am fost eu... Încercam să-mi fac o carieră la Walsall și eram cuun tip în portbagajul mașinii". Tot el a susținut că bărbatul închis era un mic traficant de droguri.
Troy Deeney l-a nominalizat însă pe tatăl lui adoptiv printre persoanele care l-au ajutat să devină ceea ce e azi, un fotbalist respectat în Anglia.
Deeney a petrecut 4 ani Walsall, înainte de a se transfera la Watford în 2010, marcând 27 de goluri în 130 de jocuri.
El a evoluat pentru Watford timp de 11 ani și a marcat 140 de goluri în 419 meciuri, devenind unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria clubului. În această vară, el a ajuns la Birmingham.
Arsenal - Tottenham va fi duminică de la ora 18.30 pe Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo