Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un star al lui Manchester City a refuzat categoric să plece la Tottenham ca parte a ofertei pentru Harry Kane

Irina Aldea

Publicat 20/08/2021 la 11:42 GMT+3

Manchester City vrea cu orice preț să definitiveze transferul lui Harry Kane în această fereastră de mercato, însă "cetățenii" se lovesc doar de refuzuri.

Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Manchester City insistă în continuare pentru transferul lui Harry Kane. Campioana Angliei a făcut de curând o nouă ofertă de 150 de milioane de euro pentru semnătura atacantului de 28 de ani, însă Tottenham nu a acceptat deocamdată să-l lase pe Kane să plece, chiar dacă fotbalistul își dorește și el să plece de la Spurs.
Arsenal - Chelsea va fi duminică de la ora 18.30 pe Eurosport 1
"Cetățenii" nu pot accepta refuzul lui Tottenham de a-și ceda starul la campioana Angliei, motiv pentru care au plusat. Acum, pe lângă cele 150 de milioane de euro, Manchester City îl dă la schimb și pe Bernardo Silva pentru a obține semnătura lui Harry Kane. De data aceasta, Tottenham nu a apucat să refuze sau să accepte, pentru că portughezul nu a fost de acord să plece la Spurs.

Bernardo Silva, refuz categoric să fie parte a ofertei lui Man City pentru Harry Kane

The Athletic transmite că Tottenham nu ar fi acceptat nici această variantă, dacă Silva ar fi fost dispus să plece la Spurs. Aceeași sursă transmite că portughezul își dorește un transfer în Spania, la Barcelona sau Atletico Madrid. Pentru a definitiva mutarea lui Kane la City cât mai rapid, "cetățenii" le-ar fi dat posibilitatea celor de la Spurs să aleagă dintre 5 fotbaliști, cel mai valoros fiind Bernardo Silva, cotat la 70 de milioane de euro pe Transfermarkt.
Agentul Jorge Medes, care a fost în Manchester săptămâna aceasta, ar fi încercat să-i facă pe oficialii lui Tottenham să accepte oferta care-l include pe Bernardo Silva și existau semne îmbucurătoare în această direcție, dar s-a ajuns la un refuz din partea ambelor părți – Tottenham și Bernardo Silva.
Program Premier League, etapa a 2-a - 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo