Manchester City insistă în continuare pentru transferul lui Harry Kane. Campioana Angliei a făcut de curând o nouă ofertă de 150 de milioane de euro pentru semnătura atacantului de 28 de ani, însă Tottenham nu a acceptat deocamdată să-l lase pe Kane să plece, chiar dacă fotbalistul își dorește și el să plece de la Spurs.
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203584.png
"Cetățenii" nu pot accepta refuzul lui Tottenham de a-și ceda starul la campioana Angliei, motiv pentru care au plusat. Acum, pe lângă cele 150 de milioane de euro, Manchester City îl dă la schimb și pe Bernardo Silva pentru a obține semnătura lui Harry Kane. De data aceasta, Tottenham nu a apucat să refuze sau să accepte, pentru că portughezul nu a fost de acord să plece la Spurs.
Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
ACUM 20 ORE

Bernardo Silva, refuz categoric să fie parte a ofertei lui Man City pentru Harry Kane

The Athletic transmite că Tottenham nu ar fi acceptat nici această variantă, dacă Silva ar fi fost dispus să plece la Spurs. Aceeași sursă transmite că portughezul își dorește un transfer în Spania, la Barcelona sau Atletico Madrid. Pentru a definitiva mutarea lui Kane la City cât mai rapid, "cetățenii" le-ar fi dat posibilitatea celor de la Spurs să aleagă dintre 5 fotbaliști, cel mai valoros fiind Bernardo Silva, cotat la 70 de milioane de euro pe Transfermarkt.
Agentul Jorge Medes, care a fost în Manchester săptămâna aceasta, ar fi încercat să-i facă pe oficialii lui Tottenham să accepte oferta care-l include pe Bernardo Silva și existau semne îmbucurătoare în această direcție, dar s-a ajuns la un refuz din partea ambelor părți – Tottenham și Bernardo Silva.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Cupa Mondială FIFA
Harry Kane, șocat de diferența de joc dintre meciul cu Iran și cel cu SUA! "Total în contrast"
25/11/2022 LA 21:50
Cupa Mondială FIFA
Anglia - SUA 0-0, după o partidă slabă făcută de ambele echipe! Fanii au huiduit pe final
25/11/2022 LA 20:52