Manchester United continuă să scârțâie serios în acest debut de sezon. După ce la mijlocul săptămânii a câștigat chinuit cu Villarreal în Champions League, echipa lui Solskjaer nu a putut trece de Everton, în etapa a 7-a din Premier League.
Ronaldo a început meciul ca rezervă, fiind introdus pe teren abia în minutul 57, fără a reuși să-și ajute în vreun fel echipa până la finalul meciului. După fluierul care a pus punct partidei, portughezul a fost văzut ieșind de pe teren extrem de nervos, gesticulând și vociferând în drum spre cabine.
Gary Neville a comentat situația de la Manchester United, spunând că cel mai probabil Ronaldo s-a supărat că nu a fost titular. Fostul fotbalist este de părere că nervii lusitanului ar fi fost provocați de antrenorul Ole Gunnar Solskjaer, gesturile lui Cristiano fiind menite a pune presiune asupra tehnicianului.
Cupa Mondială FIFA
Portugalia a făcut spectacol cu Elveția și s-a calificat în sferturi în Qatar! Ramos, omul meciului
ACUM 9 MINUTE
"L-am urmărit ieșind de pe teren și nu pot să zic că mi-a plăcut. E Cristiano supărat când nu joacă? Da. E Cristiano supărat când nu marchează? Da. E Cristiano scos din minți când echipa nu câștigă? Sigur. Știm toate lucrurile astea. Nu mai trebuie să le demonstreze.
A ieșit de pe teren mormăind, fapt care lansează în aer întrebările: 'Ce spune? Pe cine e nervos?' Nu poate fi decât antrenorul. Gesturi ca acestea, și Cristiano e suficient de deștept să-și dea seama, vor pune o adevărată presiune pe antrenor, mai multă decât are deja Ole Gunnar Solskjaer.
Dacă părăsește terenul în felul ăsta, va pune o presiune imensă pe antrenor. Nu e niciun dubiu că după meci vorbea despre el. Are acest grup de jucători buni, dar nu au stilul lui de joc, nu au asta, nu au aia. L-a lăsat rezervă pe Ronaldo...", a explicat Neville.

Ronaldo, acuzat că are un impact negativ asupra jocului lui United

Echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer are fluctuații de formă, iar portughezul pare să fie unul dintre vinovații pentru care United nu joacă precum o adevărată echipă.
Danny Blind, fost jucător și antrenor la Ajax și în naționala Olandei nu este impresionat de evoluțiile lui Cristiano Ronaldo de la revenirea pe Old Trafford. În ciuda faptului că acesta are 5 reușite în 6 partide de când s-a întors, Blind consideră că Ronaldo poate face mult mai multe lucruri în beneficiul echipei, acesta neavând un rol activ pe teren.
"Ronaldo nu are un rol activ în echipă. În mod normal, atacanții aleargă de la un fundaș central la celălalt. Lucrul acesta a cauzat probleme de comunicare în echipă. Acum nu mai joacă după tiparul cu care erau obișnuiți. Când mingea a fost pierdută, l-am văzut pe Pogba care dădea indicații să pună toată lumea presiune. Ronaldo nu a făcut asta, el nu este așa. El se gândește doar la goluri și speră ca cineva să recupereze mereu mingea", a spus Danny Blind.
Pentru Ronaldo urmează acum meciurile de la echipa națională a Portugaliei, alături de care va disputa o partidă amicală contra reprezentativei din Qatar, urmând apoi să dispute împotriva Luxemburgului un nou meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. După revenirea de la națională, Manchester United va avea parte de o deplasare dificilă în Premier League, pe terenul celor de la Leicester City.

Rezumatul partidei dintre Manchester United - Everton, din a 7-a etapă a Premier League

Cupa Mondială FIFA
Mesajul transmis de Cristiano Ronaldo în ziua în care Portugalia înfruntă Elveția în optimi la CM
ACUM 10 ORE
Cupa Mondială FIFA
Legendele Angliei se declară încrezătoare în privința șanselor favoriților lor contra Franței
IERI LA 18:09